Osipanje SPS-a i SVM-a

Prvi put od uvođenja višestranačja SPS-a u Skupštini Subotice nema svoju odborničku grupu, jer su ostala samo sa dva odbornika. Iz odborničke grupe Saveza vojvođanskih Mađara istupilo je devetoro odbornika i formiralo svoju odborničku grupu Mađarski pokret. Janoš Hužvar, predsednik ove odborničke grupe, rekao je da SVM nije više želeo sa njima zajedno da se dogovora, a da unutar MP-a svaki član ima pravo na svoje mišljenje. Tako je i jedan odbornik MP-a glasao protiv racionalizacije, iako su svi ostali bili za nju.

skupstina subotica

POLITIKAKOMENTARI

 1. Megille kaže:

  A gde je Veljković Tomislav ? Koji od dosade bezposleno se šepuri u gradu sa svojim komandirskom torbom ? U SPS je ?

 2. Bi Tange kaže:

  Ne potcenjujte Veljkovića…. Po pisanju štampe Dačić više nije siguran koalicioni partner, a Vulin bogami jeste. Dakle, sve pametne (čitajte: pokvarene) komunjare su se na vreme presvukle kako bi ostali u vlasti i nastavili ono što najbolje zanju – da muljaju i petljaju. Ko šiša pokojnog Slobu, kome su se kleli na vernost do groba… pošto je čika Geda tamo di mu je zasluženo mesto, zakletva njemu data više ne važi 🙂

  Tako je i onaj nesrećnik Duško Stipanović iz BajmAka, bržebolje pretrčo kod Vulina. Sve će oni uraditi u opštenarodnom interesu (i u svoju korist).

 3. Pera kaže:

  Koliko se secam,iz SPS su iskljuceni,nisu oni napustili,pa ih Ivica vrati nazad,ali sa kim da rade u Su??? Odose tamo gde ih cene. Sad se vidi koliko je novi SPS jak kad ostadose na bez odbornicke grupe! Sramota!!!

OSTAVITE KOMENTAR

2 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: