Ostali bez pasoša

Subotički gimnazijalci na maturskoj eskurziji po Italiji ostali bez pasoša. Kako saznaje yueko, pasoše koje su predali sinoć na recepciji, zaposleni u hotelu jutros nisu mogli da pronađu. Ove informacije za yueko je potvrdio vlasnik agencije “Profis” Nikola Korać koji kaže da je kontaktiran srpski konzulat u Italiji i da su đacima izdate privremene putne isprave. Troškove oko izrade pasoša snosi agencija, a gimnazijalci kreću večeras kući.KOMENTARI

 1. lena kaže:

  Pasoši su juče pronađeni u hotelu.Gimnazijalci bi trebalo danas da u 14,30 časova stignu ispred Gimnazije "Svetozar Marković".

 2. Dreamgirl kaže:

  Pasoše pronašli u frižideru :D
  Evo i vesti iz Blica:

  Maturanti subotičke Gimnazije „Svetozar Marković“, kojima su poslednjeg dana ekskurzije u Italiji sa recepcije hotela nestala 43 pasoša, tvrde da je to učinjeno smišljeno i da je jedini cilj bio da se njihove putne isprave kasnije preprodaju. Iako ih je osoblje hotela prekjuče gotovo ceo dan ubeđivalo da pasoši nisu ni predati na recepciju, oni su se iznenada pojavili, nakon žestokog medijskog pritiska i reagovanja Ministarstva spoljnih poslova. Pasoši su na kraju nađeni u frižideru u kuhinji hotela, a maturanti su juče posle podne stigli u Suboticu.
  – Lično sam u četvrtak uveče predao 43 pasoša na recepciju hotela u Montekatiniju, nedaleko od Firence. Kada smo u petak ujutru došli po njih, kako bismo krenuli u obilazak Milana i potom produžili za Srbiju, rekli su da nema naših putnih isprava. Prvo su me ubeđivali da nisam ni predao pasoše, a još veći šok je usledio kada su me vlasnici i osoblje hotela počeli optuživati da sam ih izgubio negde usput. Nakon svega što se tamo dogodilo, ne mogu da se otmem utisku da je sve ovo bio nečiji smišljen plan – priča za „Blic nedelje“ Željko Vujanović, profesor likovnog vaspitanja.

OSTAVITE KOMENTAR

48 + = 49

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: