Oštećen ruski voz

Pruga između Subotice i Sombora ponovo je izazvala komplikacije u putničkom voznom saobraćaju. Naime, u ranim jutarnjim satima u ponedeljak, garnitura ruskog voza kod drugog pružnog prelaza naletela je na sloj cigli koje su oštetile donji deo kompozicije.

 

Pretpostavlja se da su cigle ispale na pružnom prelazu iz nekog teretnog kamiona. Pošto je voz pristigao u stanicu u Somboru, utvrđeno je ozbiljno oštećenje donjeg postroja, te je ostavljen na popravci. Trenutno umesto ruskog voza saobraća druga putnička kompozicija.

ruski-voz

DANASKOMENTARI

 1. STeve kaže:

  Logicnije bi bilo da prvo porave pruge koje su na granici (ne)upotrebljivosti nego da kupuju nove vozove. Osim naravno, ako je to nekome u interesu.

 2. jasso kaže:

  ne bi da budem nepristojan,ali gde je gledao masinovodja,ako nije vidio toliku gomilu cigli,koja moze da osteti kompoziciju,kad znamo da brzine na toj pruzi ne prelaze 60-70 km/cas…

 3. damir kaže:

  a na prelazima moraju da uspore na 20 km/h.negledaju oni nista isto kao pre dve godine kada je teretni voz isao za sombor i zapalio mu se zadnji vagon pun uglja i prosipao ga celom duzinom do bajmoka tamo su ga stigli da mu kazu da je zapaljen vagon

   

 4. ilija kaže:

  e dugo vam je trajao netreba vala nista vam dati u ruke sve raz******

 5. Nikola96 kaže:

  Na toj pruzi se na svakom delu može ići 80 km/h. Osim u području službenog mesta tj. stanice.

  Ispred svakog neobezbeđenog pružnog prelaza mašinovođa stane.

  I nemojte da krivite mašinovođe, svoj posao rade profesionalno!

OSTAVITE KOMENTAR