Osumnjičen za obmanu

Pripadnici Policijske uprave u Subotici vrše kontrolu preduzeća DOO ”MK Kujundžić” iz Subotice, koje se bavilo angažovanjem radne snage za rad u inostranstvu, Republici Hrvatskoj i Italiji. Preduzeće je zaključilo ugovore o radu sa velikim brojem osoba na teritoriji Republike Srbije, kojom prilikom je direktor firme preuzimao novac od njih, na ime troškova potrebnih za zapošljavanje, odnosno za radne i boravišne dozvole.

 

Kako zaključene ugovore firma DOO ”MK Kujundžić” nije ispoštovala do 15. novembra 2012. godine, a pričinjena je materijalna šteta velikom broju građana, subotička policija će podneti krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, protiv odgovornih lica zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja.

 

Policija poziva  sugrađane koji su oštećeni, a to do sada nisu prijavili u Policijsku upravu u Subotici, da se jave svakim radnim danom od 8.00 do 15.00 časova, na broj telefona 024/630322, najkasnije do 20. decembra 2012. godine.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR