Osumnjičeni za 9 krivičnih dela teške krađe i krađe

Zbog postojanja osnova sumnje da su, izvršile četiri krivična dela teške krađe i pet krivičnih dela krađe, subotička policija je podnela krivične prijave protiv V.D. (1995) i maloletne osobe, obe iz Subotice.

 

Osumnjičene se terete da su, u julu i prvoj polovini avgusta ove godine, na širem području grada, presretale starije žene na ulici i od njih otimale tašne.

 

Postoje osnovi sumnje da su, protivpravno prisvojeni novac trošile, a predmete koji potiču iz krivičnih dela prodavale na buvljaku.

 

 KOMENTARI

 1. Jarac kaže:

  A sad brzo požurite u Bajsko groblje, i pohvatajte te tamnopute lopuže, koji su izvršili najmanje 300 sličnih dela… kidanje lančića, minđuša, otimanje torbi, provaljivanje automobila na parkingu groblja, pa će zadovoljstvo građana biti još veća. Hvala….hvala, ne mogu da prihvatim mesto šefa policije, nisam dovoljno stručan ali eto imam nekih ideja….

 2. ja kaže:

  ne bih se iznedadio da su ti maloletnici romi!!!naravno nigde se ne navode koje su boje al je velika verovatnoca da nisu bela rasa!!!!
   

 3. Anonimni kaže:

  Nisu Romi.

  I nema potrebe za takvim prozivanjem na nacionalnoj i verskoj osnovi! 

 4. sshka kaže:

  jesu

 5. Jarac kaže:

  Kome se to ne sviđa, da se uhvate razbojnici u Bajskom groblju??? Možda je jedan od njih, pa se boji za svoje “radno mesto”? Kako može neko negativno lajkati za hvatanje razbojnika? Jedino, ako je i sam razbojnik…. logično…

 6. hey!!! kaže:

  Ko je da je !!! Lupiti ga po džepu i u zatvor (što veću kaznu)… pa neka se češe

 7. Neša kaže:

  “To milicijo moja” !!!

  http://www.youtube.com/watch?v=PTXOffBV2V4 

 8. DULE kaže:

  ma takvi se vise ne boje ni zatvora niti batina. ukrao si?? – e pa prvo ti ode prst na panj pa akko se ponovi ode i saka. pa da onda vidimo frajere koji ce imati m… za tako nesto

 9. alo kaže:

  Nista od svega toga,jer kada dodje do suda osnovno javno tuzilastvo obustavlja postupak pa ga tuzi sam jer nemaju mesta u zatvoru a i znaju da nemaju sta da mu uzmu.

 10. debeljko kaže:

  takve sto to rade treba ih dobro prebiti i zatvoriti i takve osobe do kraja zivota drzati u zatvoru

OSTAVITE KOMENTAR