Osumnjičeni za pljačku zlatare

Pripadnici Policijske uprave u Subotici lišili su slobode Zorana T. (1964) i Ivana G. (1964), obojica iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teške krađe i krivično delo teške krađe u pokušaju, na štetu dve zlatarske radnje u centru grada.

 

Postoji osnov sumnje da su Zoran T. i Ivan G. u noći između 27. i 28. februara ove godine, provalili u stan koji se nalazi pored zlatare, probili zajednički zid između dva objekta i ušli u zlatarsku radnju. Aparatom za varenje otvorili su metalnu kasu iz koje su odneli zlatni nakit, pričinivši štetu od 600.000,00 dinara.

 

Takođe, osumnjičeni su krajem aprila, ove godine, na sličan način ušli u još jednu zlataru u kojoj se aktivirao alarmni sistem prilikom kontakta sa sefom, nakon čega su napustili mesto događaja.

 

Zoran T. i Ivan G. će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.KOMENTARI

  1. SRPKINJA kaže:

    Pa sramota stvarno..kada je vec lopov sta ne ide negde dalje da krade nego u svom gradu..sramota stvarno..star covek a tako glup taj Tinka

OSTAVITE KOMENTAR