Osvežena okolina Dispanzera

Novo zelenilo i klupe su ulepšale izgled Dečijeg dispanzera. Istini na volju, zelenilo ispred ove ustanove je uvek bilo doterano, i na neki način služilo kao primer. Trava je redovno košena, a nisko rasitnje i drveće uredno održavani. Međutim sve što je lepo, može biti i lepše, pa je tako zelenilo dopunjeno novim sadnicama, a postavljene su i klupe. Novina predstavlja novo mini dečije igralište koje je postavljeno ispred apoteke.

Prečica će uskoro biti popločana.KOMENTARI

 1. b kaže:

  Poslednji put kada sam bio sa detetom u dispanzeru zakazali su nas na 3 sata u 5 su rekli da skinemo dete u pola 7 nas primila doktorica.To je bio zadnji put da sam isao kod njih.A to sve nema veze sa ovim novim zelenilom,bice prijatnije ici na tu stranu sigurno.A svidjami se i sto ce ozvaniciti one staze koje su pesaci utabanali!

 2. Ivica kaže:

  @b,   to uopšte ne mora da bude pravilo…npr. ja imam pozitivno iskustvo…kad god su nas zakazali, nisam čekao više od 15-20 min. (nekoliko puta ni 5 min.), kada se došao bez zakazivanja, kada mi je dete imalo visoku temperaturu, opet su nas primili bez problema i opet bez dužeg čekanja…Ne kažem, sigurno ima gadnih perioda tokom epidemije kada su prebukirani…

  A što se tiče uređenja ove površine, najviše me raduje popločanje one staze…živeo sam odmah tu pored gotovo 20 godina i svakodnevno prolazio tom stazom, uvek pitajući se zašto je ne popločaju ili makar izbetoniraju…eto, došla na red…zanimljivo koliko čoveka oduševljavaju sitnice… trebali bi se više baviti njima jer više puta znače mnogo više nego nešto pompezno i kapitalno, pogotovo sada kada se nema novca za nešto veliko…

 3. stormwatch kaže:

  Ja sam proveo dobar deo detinjstva u tom dispanzeru i mogu reci da sam veoma zadovoljan uslugom, cekanja su bila izmedju 2 minuta i 3 sata, prosek oko 20 minuta.

 4. biba kaže:

  Nadam se da će ugaženi travnjak, konačno postati asfaltirana staza. Kada se u EU planira neki park, uzimaju se u obzir „utabani“ putevi i u skladu sa njima, projektuje raspored sadnica i staza. Da se kod nas o tome vodi računa, nebi bilo tako mnogo izgaženih travnjaka. Pogledajte samo šta se dogodilo sa živicom u ulici Maksima Gorkog? oko sarićevog spomenika ili sa onom kod Green food-a? Ne vredi saditi kada se sve brzo izgazi, zahvaljujući stazama slonova!

OSTAVITE KOMENTAR