Osvojen bod na Čika Dači

Spalević, fudbaler kragujevačkog Radničkog, imao je ključ današnjeg susreta u svojim rukama. Postavio je loptu na belu tačku, šutirao i – promašio ceo gol. Bio je 9. minut kada je dosuđen penal za domaćina, Spalević nije presudio Spaletu pa je  tako  loše otvorio utakmicu za svoj tim.

 

Igrači u plavom nisu više ispuštali kontrolu nad igrom. Najbliže golu je u prvom delu igre bio Džugurdić. Mrkela je centrirao, Džugi tukao glavom ali golman spašava crvene đavole.

 

U drugom delu utakmice Radnički 1923 stvorio je nekoliko poluprilika ali mreže se nisu tresle do poslednjeg sudijinog zvižduka.

Iako su bili više u posedu lopte i na polovini rivala, igrači Spartaka nisu uspeli da dođu do završnog udarca ili pasa, tako da nije bilo opasnosti po gol domaćih.

 

Najnepopularniji rezultat, onaj bez golova, i nije tako nepopularan kada se postigne u gostima. Spartak sa dva gostovanja donosi četiri boda i uz pobedu protiv Donjeg Srema ulazi u seriju.

 

Fudbalere Spartaka pratio je jedan autobus najvernijih navijača ali je kasnio zbog problema sa autobusom.

 

Radnički 1923 (Kragujevac) – Spartak 0 : 0

 

tabela5

SPARTAK: Aleksić, Antonić, Šarac, Cicmil, Radović, Puškarić , Kovačević , Mrkela (Farkaš ), Trivunović, Džugurdić (Vojvodić), Milić (Nosković).  

fkr-spa-19

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: