Osvojili Komlo kup

Spartak Vojput osvojio je Komlo Kup pobedom u finalu nad domaćinom od 23:22. Nakon prve dve odigrane utakmice vidi se da je kvalitet subotičana na višem nivou u odnosu na prošlu sezonu. Novi igrači su stvorili zdravu konkurenciju i već sada se nametnuli svojim dobrim igrama.

rk spartak vojput

Subotičani su odlično započeli utakmicu. Brzo i efikasno u napadu sa odličnim izdanjem novajlije golmana Stojanovića. Poveo je Spartak Vojput golom Lojaničića, nakon čega su usledili pogodci Basarića i Đekića za 3:0. Nastavili su u visokom ritmu i nakon još jedne uspešne odbrane Stojanovićqa, Ljubojević je povećao prednost na 8:1. Jedini koji je parirao raspoloženim putarima bio je crnogosrki reprezentativac Marković u dresu Komloa. On je postigao čak šest golova od ukupno deset domaćina u prvom poluvremenu. Prvih 30 minuta završeno je prednošću Spartak Vojputa od 14:10.

Sedamminuta je trebalo domaćinima da izjednače susret u drugom pluvremenu, 14:14. Nastavak utakmice doneo je veliku borbu na terenu i rezultatsku klackalicu. Kada je bilo najpotrerbnije, u finišu meča, Spartak Vojput je pojačao tempo i stigao do dva gola viška 23.21 dva minuta pre kraja. Nisu dozvolili domaćinima da se približe i ugroze zasluženu pobedu. Konačan rezultat od 23:22 postavio je Jerković sa zvukom sirene za kraj utakmice.

Nakon finalnog meča podeljena su priznanja za najbolje pojedince i ekipe. Za najboljeg golmana proglašen je Dražen Stojanović iz Spartak Vojputa. Najbolji igrač je Segi Balaž iz Komloa, dok je najbolji strelac Marković Igor takođe iz Komloa.

 

Komlo, Gledalaca: oko 500. Sudije: Pech Katalin i Vagvoldi Maria

Komlo: Hoffmann, Hidaši, Segi 1, Marček, Marković 9, Peter, Solnoki 1, Kordić 4, Sunajko 1, Nađ, nakhajevka, Jerković 1, Sebešćen, Oslak 2, Weber, Sanad 3.

Spartak Vojput: Vukoslavović, Kosović, Županjac 4, Ilić, Perović 1, Čupić, Distol 2, Đekić 5, Lojaničić 2, Žegarac 1, Ljubojević 3, Knežević 2, Jelić, Basarić 3, Stojanović, Galfi 1.

 

www.rkspartakvojput.comKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR