Otvara se novi zabavni park za decu

Detinjstvo je gotovo nezamislivo bez povremenog bega u svet fantazije, mašte i igara. Magija najmlađeg doba je upravo u toj sposobnosti deteta da se uživi u određenu igru ili ulogu. Zabavni parkovi za decu su nešto najuzbudljivije što malo biće može da doživi.

 

Dečija igraonica i zabavni park na otvorenom, u dvorištu privatne Predškolske ustanove “Školica” otvara se u subotu, 15. juna. Deca će boraviti na svežem vazduhu i ujedno se satima zabavljati, jer ih ovde čekaju velike igračke, kroz koje se mogu provlačiti i imati nezaboravne doživljaje.

 

Svako dete će biti oduševljeno  velikim gumenim toboganom, velikim dvorcem koji je prilagođen za sve uzraste dece, igralištem sa ljuljaškom, klackalicama, bazenom sa peskom, košem…

 

Park se nalazi u ulici Boška Vujića 13 a radiće svakog dana od 10 do 20h. Cena dnevne ulaznice je 250 dinara dok će sutra, na dan otvaranja, ulaz za sve posetioce biti besplatan.

 

Zabavni park se nalazi u dvorištu privatne Predškolske ustanove “Školica” a na licu mesta će svi zainteresovani moći da dobiju informacije o ovoj predškolskoj ustanovi koja počinje sa radom od septembra meseca.

 KOMENTARI

 1. Nebojsa kaže:

  Lepo jeste i uvek sam da deca imaju neku razonodu,ali mi se ceo taj zabavni park ne uklapa u sivilo okolnih zgrada i betona a nigde zelene povrsine koliko ja vidim.

 2. Ivan kaže:

  Odvratno.
  Deca treba da budu u prirodi a ne u betonskim kavezima. 

 3. svasta.... kaže:

  haha  zabavni park…..!!!!

 4. Dejan kaže:

  extra bravo bas lepo da se neko setio da napravi nesto lepo da deca mogu da se igraju da skacu i da se druze kakvo zelenilo treba deci oni to ni negledaju samo da skacu pun gas posadi sebi kuci travu i zelenilo pa onda prskaj bravo jos jednom samo tako…

 5. Ivan kaže:

  Dejan:

  extra bravo bas lepo da se neko setio da napravi nesto lepo da deca mogu da se igraju da skacu i da se druze kakvo zelenilo treba deci oni to ni negledaju samo da skacu pun gas posadi sebi kuci travu i zelenilo pa onda prskaj bravo jos jednom samo tako…

  A jel’ trebaju deci tacke i zarezi?

   

 6. Andrija kaže:

  Ideja je odlicna. Slazem se da deci treba mesto za igranje i razonodu, ali prosto na ovim fotografijama vidim naduvani tobogan u uskom, sivom i mracnom dvoristu. Za 250 dinara bih lepo otisao, zna se gde vec, kupio sinu sokic, meni kaficu i uzivao… Bez uvrede, ali meni ovo deluje prilicno tuzno. 

 7. bekker kaže:

  živim u ovoj ulici (B.Vujića), parkiranje automobila je i do sada bilo problematično a od kada se pojavio ovaj zabavni park je katastrofa. pri kraju ulice gde se ne naplaćuje parking i gde se nalazi ovaj vrtić ili šta li je već sada više nikada nema slobodnih mesta. ljudi koji žive u dve nove zgrade u ulici a nisu kupili garažu (za oko 60 stanova ukupno ima 5 komada od kojih 3 ne mogu da se koriste jer je izvođač zeznuo nešto) ili rezervisano parking mesto (desetak komada) snalaze se na sve moguće i nemoguće načine.. jednom rečju HAOS. ne krivim vlasnika zabavnog parka već urbaniste kojima bi trebalo momentalno oduzeti diplome (ako ih uopšte imaju).

 8. Anonimni kaže:

  tobogani su zdravi za decu,dobro je da se deca druze a ne da budu zavisnici kompjutera ko roboti programirani treba prirodna razonoda ,ako ste skrti za decu nek sede za kopjuterom idalje niko vam nije kriv za mesto di se nalazi kad ste zaostali samim ponasanjem se vidi deca kod nas nemaju nikako pravo sramota

OSTAVITE KOMENTAR