Otvaranje TIC na novoj adresi

Radovi na rekonstrukciji Turističkog informativnog centra u Subotici biće na novoj adresi. Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja u okviru projekta za subvencije u turizmu za subotički TIC izdvojio je tri miliona dinara. Izvodjač radova je bila firma “Ekspers servis”.

– Sada će na jednom mestu biti prostorije Turističke organizacije Subotice i informativnog centra. Pored toga, počela je i realizacija, griters projekta. Subotica, je pored Beograda jedini grad u Jugoistočnoj Evropi koji je u tom programu. Prošle nedelje javilo nam se oko 15 ljudi koji su zainteresovani da budu turistički vodiči, volonteri-griteri – objašnjava Ivana Jovčić iz TOS.

Više o greetersima pogledajte na:
Neformalni turisti-griteri

Više o TICu:
Rekonstrukcija Turističko-informativnog centraKOMENTARI

 1. Turista kaže:

  Ovde fali jedna sitnica: gde je taj Centar?. gde će biti, a ako je moguće moglo se reći gde je do sada bio.
  Da li je to poverljiva informacija ? da li je to tajna? Nije li to neka partizanska baza pa da ne saznaju nemci kad dodju u grad.
  Turistička organizacija se inače ponaša tako kao da krije objekte, znamenitosti pa i ostale objekti koji nemaju istorijski ni kulturni značaj, bezznačajni su i za budućnost ali su mnogo značajni za trenutak iskušenja u kojem se nalaze i turisti pa i Subotičani koji ne dolaze često u širi centar. na primer gde je javni WC, pa da dalje ne ređamo šta bi sve moralo biti obeleženo.
  Ova cvest je u istom maniru u kojem radi turistička organizacija : ne znamo gde je to o čemu se priča.
  Hoću reći : zaqlutalo se,

 2. djomla kaže:

  U Gradksoj kući sa strane prema Muzičkoj školi.

  U svakom gradu se ovakvi prostori nalaze u samom centru grada na najprometnijem mestu, međutim kod nas su najprometnija mesta srušena (Narodno pozorište), ili neki čudom završila u privatnim vlasništvu (lokali na Korzou), jedino da iselimo Biblioteku ili apoteku pa da se TIC nađe na glavnom gradskom trgu.

  Poenta ove vesti bas i jeste to, ako vi kao obican gradjanin ne mozete da primetite gde se to u centru grada vrse radovi, kako ce onda obican turista naci istu tu lokaciju.

  Zbog toga treba postaviti pitanje zasto TIC nije dobio bolju lokaciju u gradu? I to je sustina problema a ne to da li je WC obelezen ili nije, jer taj WC svakako nije u ingerenciji navedenog preduzeca. ;)

 3. Gost kaže:

  Zato sto ne pripada DSu. Eto zasto.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 86 = 92

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: