Otvoren izložbeni prostor renomirane kompanije Wellis

Posredstvom firme Wis iz Subotice, u hotelu Galerija, otvoren je prvi izložbeni prostor renomirane kompanije Wellis iz Mađarske, koja se bavi proizvodnjom i distribucijom velnes opreme za kućnu i profesionalnu upotrebu.

Firma Wis iz Subotice preko 20 godina bavi se opremanjem kozmetičkih salona i spa centara, a nakon što mađarska kompanija Wellis postiže zapažene uspehe na Evropskom tržištu, i postaje jedan od lidera u oblasti proizvodnje i distibucije hidromasažnih kada, dovodi je pred srpske kupce. Luksuz, komfor i moderan dizajn, odlike su Wellisa, u čije proizvode je utkana kombinacija drevnih i istočnjačkih masaža sa rezultatima modernih hidromasažnih terapija. Najatraktivniji proizvodi su hidromasažne kade, čija upotreba ima pozitivne terapeutske efekte i brojne zdravstvene koristi, poput brzog zaceljenje umornih ili oštećenih mišića, ublažavnja bola u leđima i poboljšanja sna.

U novootvorenom izložbenom prostoru, kupci su u mogućnosti da pored više modela hidromasažnih kada vide i ostali spa asortiman.

Povodom otvaranja prvog izložbenog prostora u našem gradu, do kraja nedelje kupci će moći pazariti  proizvode kompanije Wellis, kao i druge kade i opremu po posebnim cenama, i to sa popustima i do 20 odsto.

TV SuboticaKOMENTARI

  1. Miki kaže:

    Profesionalno je napisati iznad teksta kao sto to radi Blic i drugi, da je u pitanju PR tekst odnosno vest.

  2. Indijanac kaže:

    Rado bih ja kupio ovakvu hidromasažnu kadu, super stvar, odmah se vidi, ali u delu grada gde ja živim još uvek nema ni vodovoda a ni kanalizacije.

  3. 1.9 TDI kaže:

    Ostali mozemo jedino da prdimo u kadu.

OSTAVITE KOMENTAR