Otvoren još jedan sportski teren

Kao proizvod dobre saradnje Pokrajinskog sekretarijata za omladinu i sport i resora za omladinu i sport Grada Subotice naš grad je od danas bogatiji za još jedan novi sportski teren sa kvalitetnom tartan podlogom.

Tartan podloga
Slika

Novom terenu obradovali su se đaci Osnovne škole "10 Oktobar". Teren je izuzetno kvalitetan, a podloga omogućava bezbedno bavljenje fizičkom kulturom bez opasnosti od eventualnih povreda.

Slika

Teren su na upotrebu đacima i prosvetnim radnicima ove škole predali Gradonačelnik Saša Vučinić i Modest Dulić, Pokrajinski sekretar za omladinu i sport. Gradonačelnik je istakao da mu čini veliko zadovoljstvo da nakon novoizgrađenih sportskih terena u dvorištima škola Sonja Marinković (2 terena košarka, tenis) Majšanski put (2 terena košarka, tenis) Miloš Crnjanski (košarka) Miroslav Antić na Paliću (Mini pich – mali fudbal) kao i Mini pich terena pri Gradskom stadionu na upotrebu preda još jedan koji će zasigurno poboljšati kvalitet nastave. Izgradnju terena su zajednički finansirali Pokrajinski sekretarijat za omladinu i sport i Grad Subotica.

Nove konstrukcije, table i obruči
Slika

Trend izgradnje novih sportskih terena će se nastaviti i u narednom periodu, vec za 15 dana novim terenom će se pohvaliti i đaci Hemijsko-Tehnološke škole a radi se i na dokumentaciji kako bi i Osnovna škola "Đuro Salaj" i Osnovna škola "Vuk Karadžić" u Bajmoku takođe dobili nove moderne sportske terene.

izvor: http://www.subotica.rs/KOMENTARI

 1. djomla kaže:

  Nek je i moja nekadasnja skola dobila kosarkaski teren. Taman da mi malo stariji, sporiji i tromiji momci mozemo da odigramo koji basket, onako penzionerski, sa vise guranja a manje trcanja.

  Hm, cak su i onu kucicu okrecili i pokrili svima poznati grafit "Metallica" ispisan na obicnoj cigli. To bas i nisu morali. Mislim, ne treba ici u krajnost. :)

 2. miso kaže:

  Jeste, neka se tu rode neki novi asovi, kad vec mi to nismo postali :)

 3. sasa kaže:

  Svaka cast,konacno i lepe vesti, sin ce mi se oduseviti kada vidi. Inace trenira kosarku u toj skoli ali i preko leta su bili u sali bas zbog mogucih povreda,ovo je sjajna vest!

 4. miso kaže:

  Taj kraj vec odavno zasluzuje ovakav jedan teren, najvise zahvaljujuci skoli kosarke koja vec duzi niz godina egzistira u tom kraju kao i samom basketu koji je ovde nekada bio najbolji u gradu, nadam se da ce ovo doprineti ozivljavanju i basketa i napretku skole kosarke! :yes:

 5. IVA kaže:

  TO JE DOBAR TEREN

OSTAVITE KOMENTAR

+ 66 = 73

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: