Otvoren konkurs Filmske škole

Filmska škola Otvorenog univerziteta u Subotici poziva sve zainteresovane ljubitelje filma uzrasta od 15 do 25 godina da steknu i usavrše osnovno znanje o filmu. Tokom trajanja filmske radionice polaznicima će se kroz teorijski i praktičan rad pružiti neophodna znanja iz oblasti filmske režije, pisanja scenarija, montaže, kamere, rasvete i snimanja zvuka. Pod mentorstvom filmskog reditelja Sabolča Tolnaija i reditelja dokumentarnih filmova Zoltana Šifliša polaznici će zajednički raditi na stvaranju sopstvenih filmskih projekata koji će kasnije biti predstavljeni široj javnosti. Uz Tolnaija i Šifliša, znanja iz pojedinih oblasti filmske tehnike prenosiće i Silard Antal (režija), Akoš Kovač (kamera, rasveta), Darko Maletin (montaža), Gabor Ripli (zvuk) i drugi gostujući predavači. Uz opremu koju poseduje Otvoreni univerzitet (3 Digitalne kamere HD rezolucije, 2 montažne jedinice, set rasvete, snimače zvuka i ostalo) akcenat će se staviti na praktičan rad na stvaranju filmskih projekata.

Fotografija - Skola filma, filmski klub

Za učešće u školi filma potrebno je poslati sledeće podatke:
1. Kratka biografija
2. Razlozi za prijavljivanje u školu filma
3. Dosadašnja iskustva na polju filma (ukoliko postoje)

Prijave možete poslati do petka 26. februara na e-mail eurocinema@openunsubotica.rs

Prvi sastanak polaznika Filmske škole biće održan u subotu 27. februara u prostorijama Filmskog kluba i škole filma u prizemlju Otvorenog univerziteta (ulaz sa leve strane) od 11 časova.

Radionica Filmske škole na Otvorenom univerzitetu je besplatna za sve polaznike i ostvarena je u saradnji sa Gradom Suboticom.KOMENTARI

 1. stormwatch kaže:

  A jel taj JUNO-60 koristite samo kao scenski predmet ili i on potpomaze u projektima u muzickom smislu? Ako ne volite analogiju, ja bih ga rado otkupio.

 2. Megatron kaže:

  @Storm

  Imas jedan na Kupujem Prodajem, samo upisi roland juno

 3. stormwatch kaže:

  @Megatron

  Imam vec JUNO 6 :-), ali reko ako njima ne treba, mogu ga ja uzeti, meni treba. A i kupujem prodajem mi daleko.

OSTAVITE KOMENTAR