Otvoren Palville Apartments

Palville Apartments, novi turistički kompleks na Paliću, svečano je otvoren u četvrtak, 2. septembra. Otvaranju su prisustvovali visoki gradski zvaničnici, a čast da simbolično otvori ovaj prelep objekat i da preseče crvenu vrpcu imao je gradonačelnik Saša Vučinić.

Slika

Slika

Palville je specifičan po tome što pripada tipu apartmanskih naselja a zahvaljujući najkvalitenijim materijalima, savremenim tehničko-tehnološkim rešenjima, bogatim dodatnim sadržajima, ispunjava sve norme kategorizacije 4 zvezdice.

Slika

Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen sa grejanom vodom i djakuzijem, spa centar, restoran sa kafeom i konferencijska dvorana.
Kako menadžeri i vlasnici najavljuju, novi palićki biser upotpuniće ponudu ovog turističkog mesta ali će i gostima pružiti nešto novo na Paliću. Naime, najveći problem Palića je, pored zagađenog jezera, i nedostatak sadržaja koji bi zadržali turiste nekoliko dana duže. Apartmanski kompleks Palville pružiće svojim turistima široku ponudu animacijskih programa i dodatnih vanpansionskih sadržaja u cilju kompletiranja turističke ponuda Palića i omogućavanja gostima da imaju bogatiji i sadržajniji boravak.

Kafić ispred restorana
Slika

Restoran
Slika

Goste je na otvaranju zabavljala naša poznata umetnica Madam Piano
Slika

Fotografije: Zoran JurićKOMENTARI

 1. djomla kaže:

  Ovim postom se po prvi put u rubrici "Razvoj" završavaju izveštaji sa jednog gradilišta i time se projekat "Palville" iz ove rubrike seli u rubriku "Turizam", koju će, a sigurni smo u to, u velikoj meri popuniti. Što se tiče "Razvoja", Palville ide u arhivu a sve vesti vezane za ovu investiciju, kao i sam tok gradnje možete pogledati na sledećim linkovima.

  15.1.2010. Palville
  7.5.2010. Palville u poslednjoj fazi
  30.8.2010. Palville u fazi šminkanja

  Za kraj noćne slike Palvilla

  Slika

  Slika

  Slika

  Slika

  Slika

  Slika

  Slika

 2. covek iz mase kaže:

  Izgleda svetski. Ipak se nesto pokrece.

 3. coyote kaže:

  djomla, da Bog da zatvorio jos 100 ovakvih tema…

 4. djomla kaže:

  … u narednih dve godine :)

OSTAVITE KOMENTAR

10 + = 11

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: