Otvorena Roda na Teslinom

Princip malih trgovinskig radnji koji je uveo Trgopromet pre nekoliko decenija ponovo ulazi u modu.

 

Ovoga puta u trku se uključila i "Roda", koja je svoj prvi maloprodajni objekat izgradila pored pijace u Teslinom naselju.

Roda Teslino 1

Ušuškan u Partizanskih baza namenjen je isključivo onima koji u nedostatku prevoza pazare u najbližim prodavnicama.

 

S obzirom da je kupac iz komšiluka, market nije predvideo značajan broj parking mesta.

Roda Teslino 2

Roda Teslino 3

Roda Teslino 4

 KOMENTARI

 1. su kaže:

  roda marketi,uvek na meti!:)

  primaju i ovde pika?

 2. Jolan Filipovic kaže:

  Kakav je to nacin,tako ocrniti jednu prodavnicu,da eksploatise kupce?Prako puta Crnog Dzoa je Trgopromet,na cosku Zeske je Stars,tako da su kupci u mogucnosti odabrati gde ce kupovati!Nekome smeta Crni Dzo?E pa ne mora tamo ni uci!

 3. djomla kaže:

  Jolane, ekploatiše činjenicu a ne ljude. Velika je razlika. Pažljivo čitajte.

   

  Nemam ništa protiv Crnog Džoa.

 4. stormwatch kaže:

  @Jolan Filipovic

  Crni Dzo…otvoren negde 2004. jel' tako bese? Ultra preskupa radnja prvih par godina, a posle malo popustile cijene, no i dalje preskupe i nerealne za Teslino Naselje…laugh Maleni Trgopromet u kome svaki put kada udje jedan kupac, jedna od radnica mora da izadje napolje nikada nije predstavljao apsolutno nikakvu konkurenciju, em zbog pomenute velicine em zbog nemogucnosti da se u njemu ponudi nista drugo nego genericki asortiman proizvoda koji je interesantan samo nekom u trku, dok drugih ozbiljnih trgovinskih radnji tamo i nema, a posto se prodavci proizvoda iz madjarske na obliznjoj pijaci lepo pokupe u vrime rucka, i nema ih do sledeceg dorucka, vi ste bili BEZ KONKURENCIJE! No sad je Crnome dosla prava konkurencija posle 10 godina pa vise nece moci da se proizvoljno lepe cene neboderskih dimenzija. Sad ce se videti da li ste spremni za trzisnu bitku, pravu trzisnu bitku sa konkurencijom na cosku laugh.

 5. roki kaže:

  Crni Džo nece moci da konkurise sa cenama nikada, posto imaju samo jednu prodavnicu njihove nabavne cene se ne mogu porediti sa Rodinim. Na njemu je sada da vidi sta ce i kako ce. Borba zestoka pocinje….

OSTAVITE KOMENTAR