Otvorene ponude za Čordaški put

Danas su otvorene ponude za asfaltiranje Čordaškog puta u Subotici. Komisija će tokom sutrašnjeg dana pismeno obavestiti gradonačelnika o izboru.

 

Po zakonu o javnim nabavkama predviđen je period od 8 dana u okviru kojeg se mogu podneti žalbe. Ukoliko istih ne bude, izabrani izvođač radova bi mogao da krene sa radovima na deonici dugačkoj 1200 m gde treba da nanese asfalt širine 5 m. Tačan datum početka radova zbog pomenutih uslova još nije poznat a najraniji realan datum za pokretanje mašina je 26. novembar.

 

Radove finansira Fond za kapitalna ulaganja, koji je početkom godine najavio sredstva za još tri ulice : Ferenci Ibolje, Porečke i Radanovačke ali za te ulice još uvek nisu obezbeđena sredstva. Sada je već sigurno da će stanovnici ovih ulica ovu godinu prezimiti bez asfalta.

 KOMENTARI

 1. Mc kaže:

  Koliko ja znam FKAPV je prazan …od kojih novaca ce biti placen onda izvodjac ?-.-

 2. Andrea kaže:

  a zasto za Ferenci Ibolje i za ostale dve ulice nisu obezbedjena sredstva???

 3. freelancer kaže:

  Mc:

  Koliko ja znam FKAPV je prazan …od kojih novaca ce biti placen onda izvodjac ?-.-

  A ko je uopšte pomenuo PLAĆANJE? Ovde ionako sve funkcioniše po sistemu “dodjem ti”. Pored ona dva tupamarosa (ministara) zaduženih za jedno te isto, teško da će se neko “ovajditi”, ko se bude latio posla. Biće “prebijanja”, kompenzacija, cesija i ostalih djakonija naše ekonomije 😀

 4. DULE kaže:

  MA SAMO POLAKO, JOS NIJE NI PRVI SNEG PAO A I VALJDA SU STANOVNICI TIH ULICA DO SADA NABAVILI CIZME…

  SRAMOTA! ASFALTIRAN JE NEKI PUT NA VERUSICU, MOZDA IMA PET SALASA, ASFALTIRALI STE TAKODJE PRE MALE BOSNE PUT- DESNO SE SKRECE…. VODI BUKVALNO U NEDODJIJU-U NJIVE. A GRAD? KO DA JE TO BITNO… TO RADITE U DOGOVORU SA VLADOM SRBIJE? STO LOSIJI PUTEVI- TO VISE UNISTENIH AUTOMOBILA. LOSI AUTOMOBILI= STO VISE NAPLACENIH KAZNI, VECI UVOZ AUTO DELOVA…..

  MA….

 5. Gledač kaže:

  A na slici: Ferenci Ibolje veselo čeka rukovodstvo grada

 6. cordaski kaže:

  danas je 3 decembar,a cordaski jos u blatu!gradjani ferenci ibolje javite se da zajedno organizujemo protest.

 7. djomla kaže:

  cordaski:

  danas je 3 decembar,a cordaski jos u blatu!gradjani ferenci ibolje javite se da zajedno organizujemo protest.

  Ovih dana se ocekuje izlazak masina…

OSTAVITE KOMENTAR