Otvorene su prijave za 4. Subotički polumaraton

Počele su prijave za 4. Subotički polumaraton – trči kroz istoriju, koji će biti održan u nedelju 29.08.2021. sa početkom u 10:00 časova, u okviru proslave Dana grada.
Trčite i vi kroz istoriju i iskoristite jedinstvenu priliku, da upoznate kulturno-istorijske objekte Subotice iz jedne drugačije perspektive.
Izaberite jednu od tri trke koje su na programu ove jedinstvene sportsko-rekreativne manifestacije: trka na 5 km, trka na 10 km i polumaraton.
Prijavite se, trenirajte, povedite ekipu i vidimo se 29.08.2021.kada ćemo zajedno da trčimo kroz istoriju u Subotici, gradu sportova!

Vaš Subotički polumaraton vas čeka spreman!

Prijavi se na 4. Subotički polumaraton!KOMENTARI

  1. YU kaže:

    PRIJAVE ALI NE ZA POLUMARATON
    KOJE DOZVOLIO PEZIONOM FONDU DA ODA PRIVATNE PODATKE NAS PENZIONERA DA NAM NEKO ŠALJE VITAMINE KOJE NISMO TRAŽILI.
    TROŠI SE NOVAC SVIH GTAĐANA NA NEŠTO ŠTO SE MOŽE NAĆI U SVAKOJ BAŠTI I LIVDI- SVEŽE ZELJE, MASLAČAK, MLADI LUK..A VIŠE KVALITETNIH VITAMINA MOŽETE NAĆI U LISTU ZELJA I U JEDNOM JAJETU KOJE KOŠTA 12DIN. DOVOLJNO JE TRI JAJETA KUVANA NEDELJNO DA PODMIRITE POTREBE ZA VITAMINIMA NEPHODNIM ORGANIZMU U PENZIONERSKIM GODINAMA. UMESTO SEDENJA PRED TV OM ŠETNJA OD 30 MIN. OVAJ BAČENI NOVAC ZA VITAMINE TREBALOJE USMERITI NA RODITELJE SADECOM KOJA PONEKA LEGNU U KREVET BBEZ VEČERE.ILI U OPREMU ŠKOLA.KOSA MI SE DIŽE NA GLAVI PRI POMENU BRIGE O PENZIONERIMA A DA SE DECA NI NE POMENU. KO ĆE ODGOVARATI ZA KRIVIČNO DELOODAVANJA PRIVATNIH PODATAKA? ŠTA RADI ZAŠTITNIK GRAĐANA.?

  2. Yu ex kaže:

    Yu uzmi vitamine da mozes trcat.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 54 = 64