„Otvoreni dani“ za studente Ekonomskog fakulteta

U cilju promocije novih radnih mesta u Telenoru na Ekonomskom fakultetu u Subotici organizovani su „Otvoreni dani“. Za više od 400 studenata, zaposleni iz Telenora iz Beograda i Subotice prezentovali su planove zapošljavanja u narednom periodu, približili osnovne vrednosti kompanije, informisali ih o pozicijama koje su sada otvorene, ali i preneli direktne utiske u vezi sa uslovima rada u kompaniji. 

Telenorovi Otvoreni dani na Ekonomskom fakultetu u Subotici 4

Svi zainteresovani pozvani su da se do 31. marta putem veb sajta Telenora prijave na konkurse. Na isti način mogu pratiti sve ostale prilike za karijeru u Telenoru, a slične aktivnosti biće sprovedene već tokom juna ove godine.

„Interesovanje studenata je bilo zaista veliko. Otvorene dane smo organizovali kako bismo upoznali mlade i talentovane ljude u Subotici, koji su ambiciozni i spremni da stiču nova znanja. Želeli smo da im damo priliku da se upoznaju sa mogućnostima koje Telenor pruža i šansu da rade u internacionalnoj kompaniji u svom gradu. Nadamo se da ćemo ulažući u nove generacije pomoći decentralizaciji i razvoju lokalne zajednice“, kaže Jelena Desnica iz službe ljudskih resursa Telenora.

Telenor je u septembru 2013. u Subotici otvorio prvi Kontakt centar koji na jednom mestu pruža telefonsku podršku korisnicima Telenorovih usluga u regionu.

Ovaj Kontakt centar se sada proširuje i renovira u cilju da korisnicima Telenora u regionu omogući najbolje korisničko iskustvo, ali i da zadovolji kako visoke tehničke standarde tako i standarde u pogledu znanja i stepena stručnosti zaposlenih u pružanju usluga korisnicima.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR