Ovaj državni posao mnogi žele

Carina nudi šest poslova u centrali na Novom Beogradu, i po jedno mestu i carinarnicama Subotica, Beograd, Šabac, Dimitrovgrad, Kladovo, Kruševac, Kragujevac, kao i po dva radna mesta za carinarnice u Novom Sadu, Somboru i Prištini sa sedištem u Nišu.

carinarnica 3

Za mesto šefa odseka traže završene osnovne akademske,master akadmske, specijalističke akadmske, specijalističke strukovne, ili osnovne studije u trajanju od najmanje četiri godine (240 ESPB), položen državni ispit i najmanje pet godina u struci.

Za mesto carinskog referenta – radnika u pisarnici traže završenu minimum srednju školu, položen državni stručni ispit i najmanje dve godine u struci.

Za mesto carinskog referenta – radnika obezbeđenja završenu minimum srednju školu, položen državni stručni ispit i najmanje dve godine u struci, dozvolu za nošenje oružja i položen ispit za zaštitu od požara.

Takođe nude poslove u sektoru informacione i komunikacione tehnologije – šefa sektora, i inženjera za razvoj komunikacija.

Kompletne uslove možete pogledati OVDE.KOMENTARI

  1. safet kaže:

    ma bezi bre nikad!!!!

  2. Bakero kaže:

    Partijska clanska karta obavezna i preporuka don …koji se sada pita za sve u gradu.Covek koji je promenio sve moguce partije.Pih

  3. Janos kaže:

    Bolje cerka k ili sin narkic nego da mi budu policajci

OSTAVITE KOMENTAR