Ove godine 500 izvršenja

Viši pomoćnik privatnog izvršitelja u Subotici, Davor Lulić kaže da su ove godine zaprimili 500 predmeta, što je isto, kao prošle godine u ovo vreme. U protekle dve godine zaprimljeno je 2.841 predmeta, a rešeno 1.669 , a u toku je 1.172 predmeta. Subotička toplana je podnela najviše predmeta privatnom izvršitelju, pa onda subotički Vodovod.Kako bi sprečili plenidbu, privatni izvršitelj savetuje građane da "reaguju" čim dobiju opomenu, i postignu neku vrstu dogovora sa poveriocem. Nakon što poverilac izvšitelju podnese predlog za izvršenje skoro je nemoguće sprečiti izvršenje presude.

Svakog četvrtka se obavlja prodaja oduzetih stvari i to u proseku bude oko 10 izvršenja. I dalje, dužnici kada dobiju nalog o izvršenju naplate duga uglavnom plate.iyvrsitelj

 KOMENTARI

  1. laki kaže:

    Ova država je najveći klošar. Umesto da obezbedi svojim građanima da ostvare pravo na rad i zaradu, oni su obezbedili samo ove LEŠINARE da se iživljavaju na sirotinji. Pun mi je više kufer političkih podilaženja, monopola javnih preduzeća kojima moramo da plaćamo usluge koje neki od nas i ne žele da koriste.. pun mi je ku*** nakaradnih zakona, bolesnog pravosuđa… BOLESNOG SISTEMA. Daj da menjamo sve u korenu. Nema tu više izlečenja. REVOLUCIJA!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=2HaHy4e3oBU

OSTAVITE KOMENTAR