Ove godine samo pripremni radovi na Tehničkoj školi

Prva faza sanacije i adaptacije objekta Tehničke škole „Ivan Sarić“, odnosno rekonstrukcije krova i fasade, još nije počela i, kako sada stvari stoje, ove godine bi mogli da budu urađeni samo pripremni radovi. Sredstva za I fazu u iznosu od oko 40 miliona dinara su obezbeđena iz Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine.

Javna nabavka za izvođenje radova je završena, bilo je 10–tak prijavljenih, stručna Komisija je izabrala izvođača, ali je na tu odluku jedan od ponuđača podneo zahtev za zaštitu prava pred nadležnom republičkom Komisijom, kaže Ivan Bajić, direktor Tehničke škole. Odluka republičke Komisije očekuje se sredinom novembra, pa bi do kraja godine bilo vremena za eventualno izvođenje pripremnih radova. Glavni radovi I faze počeli bi na proleće i mogli biti završeni do leta.

Tehnicka skola Ivan saric mesc subotica

Radio SuboticaKOMENTARI

  1. da se zna kaže:

    Ne mozete da povucete veca sredstva iz APV jer Vucic silji onu stvar i ne vrsi transfer novca od republike prema pokrajini zeleci tako da stvori sliku o nesposobnom Pajticu. Zato svi transferi iz Vojvodine kasne a obecana sredstva se smanjuju.

    Sa druge strane iz Beograda ne dolazi nista u Suboticu, a lokalni Labani i razne informativne sluzbe lupardaju.

OSTAVITE KOMENTAR

65 + = 72

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: