Ovogodišnja sredstva fonda APV

Kako Gradsubotica nezvanični saznaje fond za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine je odobrio sredstva za više projekat u gradu.

Pored 17 miliona dinara koliko je izdvojeno za završetak radova na platou dr. Zorana Đinđića, pokrajinski fond je izdvojio i 150 miliona za izgradnju i revitalizaciju ulica i lokalnih puteva na teritoriji grada, 50 miliona za izgradnju i revitalizaciju puteva u vangradskim mesnim zajednicama, 80 miliona za prodor i izgradnju ulice 51. divizije.

Takođe izdvojeno je 8 miliona dinara za nadogradnju Hale sportova, koja je ove godine već dobila 10 miliona dinara od Ministarstva omladine i sporta. Ukupna sredstva od 18 miliona dinara, će biti dovoljna da se nadogradnja Hale sportova u velikoj meri završti.

Fond je takođe uspeo da obezbedi sredstva i za nastavak radova na Dečjem pozorištu i to u visini od oko 18 miliona dinara. Ova sredstva su bila obećana i prošle godine, ali je zbog nedostatka sredstava obaveza prebačena na ovu godinu.

Po svemu sudeći jos nisu obezbeđena sredstva za radove na kompleksu zatvorenih bazena u Subotici. Da li će sredstva u međuvremenu biti obezbeđena, saznaćemo uskoro.KOMENTARI

 1. Dominusetdeu kaže:

  E bravo,plato je zaista bitniji od bazena..ccc.

 2. mateus kaže:

  pare od bazena su sigurno prebacili da zavrse plato a taj plato ce ostati simbol da nema razlike izmedu SVM i DS u ovom gradu!

 3. Markes kaže:

  Sramota, za bazene. No comment.
  :mad:

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: