Pahor pozvan na Subotički maraton

Na radnom ručku, koji je predsednik Slovenije Borut Pahor imao sa šefovima poslaničkih grupa u srpskom parlamentu, sačekalo ga je neobično iznenađenje koje nema veze sa politikom.

Naime, Pahorov kolega “po trkačkim patikama”, poslanik Saveza vojvođanskih Mađara Balint Pastor pozvao je slovenačkog predsednika da bude specijalni gost na 3. subotičkom polumaratonu, početkom septembra.

Pastor je Pahoru, koji je veliki ljubitelj trčanja i na polumaratonima postiže odlične rezultate, poklonio USB sa slikama i informacijama o subotičkom polumaratonu.

Večernje novostiKOMENTARI

 1. Kluzo kaže:

  A Pahoru puca za suboticki marathon…

 2. Indijanac kaže:

  Pastorovi su maratonska porodica.
  Ako Pahor ne bude mogao da drži identičan tempo sa ovim mlađim Balintom, držaće sa onim starijim, Ištvanom i taj isto ume dobro i brzo da trči na maratonima.

 3. Diplomat kaže:

  Nije to bas tako da Pahoru puca… To su naoko samo prijateljske geste od strane Pastora jr. ali imaju i svoju sasvim konkretnu politicku pozadinu. Upravo kroz takve neobavezne “sportske” susrete se cesto uspostavljaju razne ekonomske veze i relacije van i nezavisno od ministarstava i zvanicnih sluzbenih institucija. Setimo se samo tzv. Ping-pong diplomatije kada su zahvaljujuci stonim teniserima USA i Kina uspostavili diplomatske odnose.

 4. Miso kaže:

  I Pastor i Pahor mogu u pm da trce!!!A biciklisti koji redovno osvajaju trofeje njima sto nedalju para?Nema!

 5. Djuka kaže:

  super, steta sto suboticki maraton ne postoji.

 6. pista kaže:

  Djuka je u pravu, to je polumaraton. Nego…radi li Pastor jr. ista drugo osim maratona, cujem predaje na priv.faksu a u skupstinu kao birani poslanik od strane naroda svraca tu i tamo. Run Forest, run…

 7. stormwatch kaže:

  Bolje na vreme da nauce da trce…

OSTAVITE KOMENTAR