Palić i doček Nove godine

Do novogodišnje noći ostalo je nešto manje od dve sedmice, ali je većina najtraženijih ugostiteljskih objekata na Paliću i okolini već istakla novogodišnje ponude za koje je potrebno izdvojiti od 3.000 do 6.500 dinara, koliko se doček plaća na “Majkinom salašu”.

Kada je u pitanju smeštaj, gosti koji sa strane dođu u najatraktivniju vojvođansku turističku destinaciju moraju izdvojiti od 1.500 dinara, koliko košta jedno noćenje u privatnom smeštaju pa do 299 evra koliko se plaća za trodnevni aranžman u “Palić risortu”.

 

– Ravničarska zimska idila i prirodne lepote Palića, prekrivene snežnim pokrivačem garantuju uživanje gostima naše turističke destinacije. I ove godine za sve koji dođu kod nas zagarantovana je dobra zabava i bogat program u najluđoj noći – kaže Goran Gabrić, direktor preduzeća “Park Palić” koje upravlja turističkim kompleksom na severu Bačke.

 

Goste restorana „Mala gostiona“ zabavljaće jedan od najpoznatijih tamburaških bandi „Ravnica“, na salašu „Jelen“ će nastupati bend „Od sumraka do svitanja“, dok će goste na „Majkinom salašu“ zabavljati tamburaški orkestar „Neven“.

 

– Uz zvuke tamburice, narodne i zabavne muzike, uz jedinstven ambijent vila i salaša, raznovrsnu tradicionalnu hranu gosti će moći uz dobro društvo da na najbolji način dočekaju 2013. godinu. Posebna atrakcija je što će svi koji se odluče da ovde provedu praznike, boraviti u palićkim hotelima i prepoznatljivim vilama – dodaje Gabrić.

 

Prvog januara na salašima će se za goste organizovati tradicionalni novogodišnji piknik ručak. Moći će da uživaju u prirodnim lepotama i zimskim aktivnostima kao što su sankanje, jedrenje na ledu i grudvanje. Takođe, gosti Palića će moći da obiđu i Zoo-vrt koji će biti otvoren za posetioce, a ulaz će biti besplatan.

 

Prethodnih godina u istom periodu svi smeštajni kapaciteti na Paliću su uglavnom bili popunjeni, pa se i ove godine očekuje nekoliko hiljada gostiju.

 

Cene dočeka Nove godine

 

– „Mala gostiona“ (tamburaški ansambl “Ravnica)5.000 dinara
– Salaš „Jelen“ (bend “Od sumraka do svitanja”)6.000 dinara
– „Majkin salaš“ (tamburaški orkestar “Neven”)6.500 dinara
– Vila „Viktorija“ (bend “Srđan i Maja”)3.500 dinara
– „Vinski dvor“ (evergrin, starogradska i narodna muzika)5.600 dinara
– Restoran „Brvnara“ (muzika za svačiji ukus)3.500 dinara

 

Smeštaj na Paliću

 
– Hotel „Prezident“ (noćenje sa doručkom)od 3.800 din.
– „Elitte Palić“ (dva puna pansiona)od 12.900 din.
– „Palić risort“ (tri noćenja sa doručkom uz spa tretman)od 299 evra
– Vila „Larus“ (dva noćenja sa doručkom)od 9.960 din
– Vila „Milord“ (tri noćenja)od 26.970 din.
– Vila „Lago“ (dva noćenja sa doručkom i šampanjac)od 17.904 din.
– Salaš „Jelen“ (noćenje sa doručkom)od 5.000 din.
– Privatan smeštaj (noćenje)od 1.500 din.

 

BlicKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR