Palić na sajmu turizma u Sarajevu

Preduzeće Park Palić nastavlja sa svojim promotivnim aktivnostima učešćem na sajmovima turizma u regionu. Krajem marta meseca su zajedno sa Turističkom organizacijom Srbije i Turističkom organizacijom Vojvodine nastupili na sajmu Dani turizma u Sarajevu.

Osnovni cilj bio je predstavljanje destinacije Palić i novog turističkog proizvoda, Vinarije Zvonko Bogdan. Organizovana je promocija u elitnom restoranu u Sarajevu gde su bili pozvani predstavnici turističkih agencija i turoperatora, predstavnici lokalnih turističkih organizacija i visoki predstavnici Srbije u BiH. Na promociji je služeno vino Vinarije Zvonko Bogdan a gosti su uz zvuke tamburaškog orkestra ove vinarije imali priliku da dožive atmosferu jedne vojvođanske večeri.

 

Promocija je bila i radnog karaktera. Razgovarano je o mogućnostima zajedničke saradnje i dovođenja turističkih grupa iz Bosne i Hercegovine na Palić. Tom prilikom je uspostavljen dogovor sa turističkim agencijama o organizovanju  studijskog putovanja za predstavnike agencija koji će boraviti na Paliću i na licu mesta se upoznati sa svim  znamenitostima i aktivnostima na Paliću i Subotici.

-Veoma nam je bitno da našim partnerima predstavimo šta je novo urađeno u prethodne dve godine, šta je to interesantno na Paliću. Turistička destinacija Palić počinje sezonu sa novim sloganom “Palić – Zabava počinje” a ono što je važno istaći jeste da će se ove godine na Paliću održati preko 40 događaja i manifestacija – izjavio je direktor ovog preduzeća, Goran Gabrić.

 KOMENTARI

 1. Davor kaže:

  Najveći problem je što na Paliću ljudi nemaju gde da se okupaju.Ni jezero ni bazen.Ili je dovoljna Čakanjova vinarija?

 2. pajo kaže:

  Ko će u Palić na kupanje kad direkt kanalizacija sa onog restorana broda se uliva u jezero!

 3. rokoko kaže:

  Pajo, to što se sa restorana-broda uliva kanalizacija je mala maca naspram činjenice, da bi bez Subotičke kanalizacione vode, koja se na svu našu sreću već neko vreme  prečišćava, Palić bila močvarica sa nešto malo vode u njoj tu i tamo.

  Još konkretnije: 90% vode Palića je ona voda koja se ulije iz prečistača.

OSTAVITE KOMENTAR