Palić pod novim svetlom

Palić, tačnije njen turistički deo, dobio je novo osvetljenje. 198 novih kandelabara je dovedeno pod napon, pa su šetališta u Velikom parku dobila potpuno drugačiji izgled.

Uz obalu prema Muškom štrandu sa jedne strane i Jahting klubu sa druge, postavljeni su visoki kandelabri izrađeni u Palićkom stilu.

Slika

Slika

Sa druge strane, prema Velikoj terasi u samom parku duž svih sadašnjih i budućih staza, postavljeni su niži takođe stilizovani kandelabri.

Slika

Slika

U okviru parka, na delu koji je popločan, postavljeno je znatno više stilizovanih klupa za sedenje, takođe bele boje.

Slika

Slika
Noćni izgled šetališta kroz park.

Što se tiče popločanja staza, veći deo planiranog posla za ovu godinu je urađen. Ostao je jedan kraka na kome radovi stoje jer se nalazi pod vodom. Dobar deo travnate površine oko staza je uništen pa će radnici Palić Ludaša na proleće imati dosta posla da ponovo urede površine između staza.

Slika

Slika

Nedaleko do Velikog parka, uveliko se radi na postavljanju kanalizacije, zbog čega je put prema Šupljaku zatvoren. Nakon završetka radova na crpnoj stanici i kraku prema Šupljaku, počeli su radovi na kraku kanalizacije prema Muškom štrandu za potrebe buduće Banje Palić.

Slika

Da na Paliću ima još mnogo da se radi, govori i činjenica da je dobar deo Palića pod vodom. Mali je broj ulica koji barem u jednom svom delu nema problema sa podzemnim vodama, o čemu će biti reči u narednom teskstu objavljenom tokom sutrašnjeg dana…KOMENTARI

  1. djomla kaže:

    Izjava Jasmina Šečića za Infoblok Yueco televizije

OSTAVITE KOMENTAR

1 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: