Palville u fazi šminkanja

Tokom proslave Dana grada, biće otvoreno i novo apartmansko naselje na Paliću, Palville. Otvaranja ovog naselja je zakazano za četvrtak 2. septembar u 12h a do tada, za sve one koji žele da vide kako će Palville da izgleda pripremljena je specijalna reportaža završnih građevinskih radova.

Slika

Atrijum naselja Palville će sadržati otvoreni bazen oko koga će biti raspoređene ležaljke i kafić. Takođe svaki apartman ovog nasleja ima terasu koja izlazi na atrijum naselja.

Slika

Pored malog i velikog bazena nalazi se "mašinska kuća" (ne vidi se na slici jer je pod zemljom) koja ima ulogu prečišćavanja i dogrevanja vode. Time će se kupališna sezona u ovom naselju produžiti na račun proleća i jeseni.

Slika

Kafić u okviru naselja je spojen sa restoranom i sadržaće specijalno dizajnirane stolice od kovanog gvožđa, koje se u ovom naselju u velikoj meri koristi što na ogradama balkona što u nameštaju.

Slika

Unutrašnjost restorana, u čijoj se neposrednoj blizini nalazi bar, fontana, i recepcija.

Slika

Recepcija apartmanskog naselja

Slika

Detalj na samom ulazu, kraj recepcije.

Ambijentalana celina Palvillea je satkana od niza detalja koji su međusobno usklađeni tako da se nijedan ne izdvaja, pa se određeni detalji primećuju tek nakon što se određeno vreme provede u njemu.

Pored bazena, kafića, restorana i wellness, Palville sadrži i kongresnu salu za potrebe poslovnih ljudi. Ona neće biti završena do zvaničnog otvaranja, ali se očekuje njen završetak u narednih mesec dana.

Slika

Pored same kongresne sale, nalazi se i parking za potrebe svih onih koji borave na Palvillu.

Slika

Izgled jednog apartmana

Apartmani se sastoje od spavaće sobe, kupatila, dnevne sobe i kuhinje u okviru dnevne sobe.

Slika

Slika

Svečanije slike Palvillea možete očekivati u četvrtak kada će bazen biti pun, wllness otvoren, samo naselje doterano, a tada će biti slikan i noću.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

7 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: