Palville u poslednjoj fazi

Radovi na apartmanskom naselju "Palville" ulaze u poslednju fazu. Trenutno se radi na izgradnji bazena koji će biti smešten u centralnom delu obejkta, a koji nije mogao da se iskopa ranije, jer su investitori imali problema sa visokim podzemnim vodama koje su vladale tokom čitave zime i proleća. Sledi betoniranje kade, a plan je da bazen bude gotov u narednih par nedelja. Sadržaće najsavremeniju tehnologiju čišćenja vode, kao i dogrevanja iste, čime će se kupalištna sezona u ovom kompleksu produžiti. Bazen će sadržati i kružni-hidromasažni deo.

Slika
Trenutni izgled bazena

Slika
Izgled unustrašnje fasade kompleksa.

Slika

Slika

Pored radova na bazenu, trenutno se vrše i radovi na fasadi objekta.

Slika
Izgled obejkta prema jugu

Slika

Slika
Izgled objekta prema severuKOMENTARI

 1. djomla kaže:

  Unutrašnji radovi kompleksa su takođe u toku. Završen je deo kod recepcije, restorana, kao i wellenss centar. Veći deo apartmana je namešten, a primopredaja ključeva apartmana budućim vlasnicima je obavljena tokom marta meseca, kada su i sami vlasnici mogli da se uvere u trenutno stanje obejkta.

  Slika

  Slika
  Restoran

  Slika
  Bar

  Slika
  Recepcija

  Slika
  Fontana

 2. djomla kaže:

  Okolina Palvilla je raznolika. Sa jedne strane se mogu videti lepi objekti, kao i objekti u izgradnji, dok će sa druge strane posetioci ovog objekta imati prilike da se uvere da je Palić kao turističko naselje još uvek nedovoljno uređeno. Sama Solunska ulica je uska, asfalt u njoj je poprilično propao i zreo je za presvlačenje, a uz put se nalaze i bandere umesto stilskih kandelabara. O nepostojanju trotoara u ovoj ulici kao i na Kanjiškom putu, ne treba trošiti reči.

  Slika
  Sa druge strane ulice traje sređivanje objekta. Trenutno se postavlja izolacija u vidu trske.

  Slika
  Prema Kanjiškom putu je u izgradnji još jedan obejkat.

  Slika
  Pogled sa Kanjiškog puta.

  Slika
  Pogled na dva objekta sa Palvilla

 3. coyote kaže:

  Objekat je lep i po meri Palica. I ovi drugi objekti su u na isti fazon, tako da se uklapaju u jednu lepu celinu.

  Slika

  Dugo ce nam trebati da se oporavimo od ostavstina iz 90′.

 4. Markes kaže:
  Sama Solunska ulica je uska, asfalt u njoj je poprilično propao i zreo je za presvlačenje, a uz put se nalaze i bandere umesto stilskih kandelabara. O nepostojanju trotoara u ovoj ulici kao i na Kanjiškom putu, ne treba trošiti reči.

  U vesti o Zorki los odnos grada prema privatniku, slicna je situacija izgleda i ovde. Zasto grad ne asfaltira ovu ulicu i ne postavi lepe svetiljke umesto bandera? Tamo su naveli neki spisak ulica na selima koje ce se asfaltirati a ovde gde se gradi nisu u stanju da urede 300 metara puta. Naopako.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 18 = 23

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: