Pametna mreža u Subotici

„Telenor“ u Srbiji nastavlja da unapređuje svoju mrežu i jedini je operator s komercijalnom ponudom modema i tarifnog paketa koji podržavaju HSPA+ 42 Mbps tehnologiju, koja omogućava realnu brzinu preuzimanja podataka od 10 do 20 Mbps.

 

„Telenor“ je počeo postepeno da uvodi ovu tehnologiju u šest gradova: Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici i Pančevu, a do septembra će ovom tehnologijom biti pokrivene sve lokacije na kojima već postoji signal 3G.

 

Korisnici u ovim gradovima trenutno uživaju u punom potencijalu Pametne mreže zahvaljujući jedinoj komercijalnoj ponudi na tržištu koja obuhvata modem HSPA+ 42Mbps po ceni od 2.990 dinara i tarifni paket „Surfuj više 50“ . Uz ovu ponudu, korisnicima su omogućene i do 10 puta veće brzine nego pre renoviranja mreže. Korisnici mogu da provere promene u pokrivenosti i unapređenja brzine HSPA+42 Mbps mreže preko interaktivne mape pokrivenosti na adresi „www.telenor.rs“. Ista mapa može da locira sve „Telenorove“ prodavnice i internet parkove koje je kompanija otvorila.

 

AloKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR