Pannon rhythm : Rhythmic Plesni Klub

Predstavljanje plesnog kluba Rhythmic Plesni klub sa Palića održana je u okviru projekta Colourful Cooperation koji se finansira kroz Interreg–IPA program prekogranične saradnje Mađarska-Srbija u Mađarskom kulturnom centru (Bohinjska bb) u četvrtak 16. jula 2020. godine sa početkom u 19 časova.

Plesni klub “Rhythmic Plesni Klub“  osnovala je Žužana Varga 2002. godine u Bačkim Vinogradima. Od 2019. godine plesni klub deluje na Paliću i okuplja veliki broj mladih ljubitelja hip hopa.

Ulaz je bio slobodan.

Za sve posetioce su obezbeđene maske.

Projekat Colourful Cooperation – Raznobojna saradnja, kao što i sam njen naziv nagoveštava, jeste raznobojna, dinamična saradnja stanovništva i posetilaca pograničnog područja Mađarske i Srbije, na čije programe su svi dobrodošli.

Colourful Cooperation promoviše regionalne umetnike i kulturne programe i ovaj raznobojni projekat otvara vrata Mađarskog kulturnog centra na Paliću, mesta susreta i razmena ideja, mesta u kome se pruža podrška regionalnim umetnicima i promovišu najrazličitiji trendovi u kulturi.  Interreg–IPA program prekogranične saradnje Mađarska-Srbija implementira se u okviru finansijskog perioda 2014-2020 Evropske unije, putem Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA).

Za više informacija, molimo posetite veb-sajt programa: www.interreg-ipa-husrb.com.

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR