Panorama sportovi

Subotica će od 7. do 9. maja biti domaćin manifestacije «Panorama sportova» koja promoviše radost sporta i donosi uzbuđenja velikih takmičenja. Svečano otvaranje zakazano je za petak, 7. maj, u 19 časova, na trgu Cara Jovana Nenada. Najmlađi Subotičani, ali i svi ljudi avanturističkog duha, moći će da uživaju u aktivnostima kao što su: ekstremna trambolina, Pit stop izazov, NASA trening, slobodno penjanje, košarka, pikado i mnoge druge. –

Drago mi je što je «Alpha Bank», pored Beograda, Novog Sada i Kragujevca, i u Subotici prepoznala dobrog partnera za održavanje ovakve manifestacije. U čitavoj priči najviše će «profitirati» mladi Subotičani, ali i njihovi roditelji jer će naći zabavu za sebe i za decu. Ovo je lep početak maja meseca, a Subotičane očekuje lep sportski vikend – istakao je Nemanja Simović, član Gradskog veća za sport i omladinu i turizam, pozivajući sve sugrađane da za vikend koji je pred nama – posete Gradski trg.

Da «Alpha bank» Subotičanima poklanja manifestaciju sporta i zdravog života, naglasio je Ratomir Varagić, regionalni direktor «Alpha» banke, i dodao: – Posetioci će se ogledati u 11 sportskih disciplina, a najuspešnije očekuju vredne nagrade: 20.000 dinara na MasterCard kreditnoj kartici, 20.000 dinara na Alpha Dečijem štednom računu i besplatna obrada zahteva za Alpha Plan stambeni kredit.

izvor: http://www.subotica.info/KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

54 + = 58

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: