Pao s kruške

U jednoj sasvim običnoj ulici na kraju sasvim običnog grada, jedan sasvim običan dečak popeo se na sasvim običnu krušku, i… treskom pao u jednu sasvim neobičnu baštu. I, onda su počele da se dešavaju sasvim neobične stvari: PAO s’ KRUŠKE sreće stanovnike zaboravljenog kutka prirode čiji su stanovnici naučili da žive po prirodnim zakonima. A to nije ni malo lako. Svakoga smetaju im automobili, buka, smog, zagađenje, kisela kiša, kese koje donosi vetar i smeće koje ljudi nemarno bacaju. Prolazeći zajedno sa njima kroz razne situacije dečak shvata da će zaboravljena bašta biti potpuno uništena.

.

I zato odluči da im pridruži borbi za čisto mesto pod suncem. Pomaže im da sačuvaju prirodu i postaje VITEZ ZABORAVLJENE BAŠTE. Jedan sasvim običan dečak, PAO s’ KRUŠKE naučio je koliko je važno da se čuva priroda. A kad mogu deca, mogu i odrasli, zar ne? Mali korak za dete je veliki korak za čoveka.

.

U predstavi za decu pod nazivom „Pao s kruške“ koja će se odigrati 2.9. na Prozivci kraj Gabrić ćuprije igraju Svetlana Abramović, Gordana Vukov, Jelena Rašković i Branislav Trifković.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

62 + = 72

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: