Paranoja ili realnost: NATO bubamarama uništava Srbiju?

Nikola Aleksić, predsednik Ekološkog pokreta Srbije, tvrdi da je NATO ubacio narandžastu bubamaru koja je agresivna i uništava "domaću" bubamaru, a to je samo jedan od načina da se uništi Srbija.

 

Predsednik Ekološkog pokreta Srbije Nikola Aleksić tvrdi da se biološki rat protiv Srbije nastavlja i da su narandžaste bubamare, koje su se u velikom broju pojavile u nekim naseljima, ubačene u nameri da se poremeti prirodna ravnoteža i uništi autohtona i korisna crvena bubamara.

bubamare

On je upozorio da je narandžasta bubamara, koja je agresivna i uklanja korisnu “domaću” bubamaru, samo jedan od insekata i gmizavaca u rukama NATO-a i onih koji žele njihovim delovanjem da unište Srbiju.

 

– Ubačena je nova vrsta bubamare koja menja prirodnu ravnotežu sa onom pravom bubamarom koja je istinski korisna i omiljena – naglasio je Aleksić.


U prilog tome podsetio je na veliku najezdu puževa golaća, koji su do sada bili nepoznati i koji uništavaju plastenike širom Srbije, kao i na rojeve skakavaca koji su ovog leta opustošili borski kraj.

 

– Bor su tokom čitavog leta opsedali oblaci skakavaca, koji su išli samo drumom, tako da su kola klizila po njima, a čuli su se takvi zvuci da je ljude podilazila jeza – rekao je Aleksić.

 

On je ukazao da su ekolozi Srbije pokušali više puta da upozore vlasti Srbije da se protiv zemlje vodi otvoreni rat radioaktivnom i hemijsko-biološkom metodom, ali da su naišli na ignorisanje i podsmeh.

 

TelegrafKOMENTARI

 1. balfasz kaže:

  budalastine… ove bubamare se sire evropom, cela evropa ima problem sa njima… niko to nije "ubacio" kod nas, nego su stigle do nas svojim krilima unistavajuci na putu celu evropu… a sad ce i nase bubamare… ali s obzirom da citav svet nema leka protiv njih, tako ni vlasti Srbije nece moci reagovati iako EKOLOZI ukazuju na problem… dobro da nije strucno obrazlozio da su zapravo homoseksualci krivi za najezdu harlekin bubamare (posto to tzv. NATO-vo biolosko oruzje ima i svoje ime – Harmonia axyridis)

 2. bs kaže:

  ne znam odakle su dosle ali znam da ih ima svuda. posebno ove jeseni.

 3. Sale kaže:

  A da li ce onda NATO na madjarskoj granici koja je na 10km od Subotice da trazi pasose od narandzastih bubamara i ne dozvoli im ulaz na NATO teritoriju?

  Ljudska glupost je bezgranicna.

 4. gore-dole kaže:

  da.. nato ubacio… ili gejevi… ili autonomaši.. ili neke druge strukture koje rade na našem uništenju. trčite noge, pos**će vas gujca…

 5. stormwatch kaže:

  Hahaahahaahahahahahha, o koje li gluposti….ovo je dokaz da je teorija o najmocnijoj zemlji na svetu oko koje se lome koplja u zadnjih godinu i po jaca nego ikad. Hahahaahhahaahaha, za upliv gmo u Srbiju zahvalite LICNO i personalno gosn. Kostunici i njegovim tadasnjim kabinetima.

 6. freelancer kaže:

  Dakle, izvesni Nikola Aleksić, predsednik Ekološkog pokreta Srbije, nalupao se za MEDALJU! Ove napasti ima i ovde u EU (GLE! Zemlja je slučajno i članica NATO). Ovih dana, kao i DANAS, 21.10.2013., u rojevima se sunčaju po zidu pored prozora (spolja) stana u kome živim. Ovde je još prilično toplo (dnevna temp. oko 20 stepeni), ali bubamare u rojevima traže mesto gde će prezimiti. Obično zimu provedu skrivene u grupama po nekoliko desetina jedinki. U pravilu, potomstvo bubamara, koje su prezimile na odredjenom mestu, činiće to na istom mestu.

  Pre par godina U BEOGRADU se digla prašina oko njih da su otrovne, da mnogo smrdi, ako ih zgnječiš, da su agresivne prema ljudima i ujedaju k'o stršljeni itd., kao i da je to "maslo stranog faktora uperen protiv Srba i Srbije…" PA-PA-PA-PARANOJA! Kako poznati "srBski brend". Objavljivali su i fotografije "izujedanih". Pri tome su "zaboravili" da je reakcija na ujed insekata individualna i da ima i onih kojima i ubod komarca stvara ozbiljne probleme.

  Ova vrsta bubamara je UVEŽENA iz jugoistočne Azije u neke od zemalja EU, kao prirodan "lek" protiv biljnih vaši, prvenstveno u voćarskim krajevima. I kako to obično biva, bubamare se namnožile, otele kontroli i sada su problem.

  Prema tome, TUGALJIVO i bljutavo je NEZNANJE nekoga ko se kiti titulom PREDSEDNIKA EKOLOŠKOG SAVEZA SRBIJE, da nalupa toliko GLUPOSTI.

   

 7. freelancer kaže:

  P.S. Ako se uzme u obzir činjenica da je u Srbiji svega oko 6% akademski obrazovanih, dolazimo (prostom matematikom) do broja od oko 3-400.000 ljudi sa pretpostavkom "pismeniji"… Od toga, REALNO, bar polovina je zbrisala negde van Srbije ili su totalno odstranjeni iz društva, onda nije ni čudno da PREDSEDNIK EKOLOŠKOG POKRETA jedne DRŽAVE šamara ovakve gluposti… NATO! Ahm.

 8. Mister No kaže:

  Naravno da je istina.Slede pacovi obogaćeni osiromašenim uranijumom. Majko mila koje gluposti.Ako je čovek dobio pare za ove gluposti i ja bih još gore lupetao na njegovom mestu.Ovo ili neko slično udruženje je pre par meseci objavilo vest da NATO avioni ( koje voze naši penzionisani piloti ) noću zaprašuju Srbiju sa nekom radioaktivnom prašinom.Vidim da neke ljude hvata nostalgija za devedesetim godinama kada su na dnevniku reportaže o vozovima koji idu i po asfaltu bile normalna stvar.Možda su neki Subotičani zaboravili da je 1994.god. na jednoj subotičkoj radio stanici išla emisija o okultnim i paranormalnim pojavama.Ne mogu već da se setim silnih gluposti koje sam čuo u toj emisiji ali nešto sam zapamtio.Izvesni ……. je sa drhtavicom u glasu rekao da je video vuka u parku ispred željezničke stanice.Posle dublje koncentracije, gledanja u kuglu i rada viskom mag koji je vodio emisiju je izjavio da je pojava vuka u centru grada otelotvorenje sila zla koje rade protiv Srbije.

 9. Suboticanin kaže:

  Ovoga EKOLOGA pod hitno smeniti…..

 10. Zorkas kaže:

  Ovaj  pod hitno u  Kovin.,,al je   predsednik  za   medalju  i to  u  ludackoj kosulji.

 11. Anonimni kaže:

  a jooj

 12. Jimmy Rustles kaže:

  Kuku Srbiji ako je ovakvim ljudima dozvoljeno da budu predsednici ičega..

  Inače, ovo je zadnji put da sam članak na ovom sajtu shvatio ozbiljno. Od novinarskog integriteta ni traga ni glasa. Sram da vas bude.

 13. MIHAJLO kaže:

  OVAJ SE SVASTA NALUPAO ALI ISTINA JE DA SE UJEDAJU . MENE SU 4-5 PUTA UJELE DOK SAM BIO NA PECANJU.

 14. Kublaj kaže:

  Vi,ne verujuci.Dodite u nase selo Begec,pored Novog Sada i pitajte njegove stanovnike o najezdi i posasti koje su izazvale BUHE za vreme bombardovanja.

 15. zorandjala kaže:

  moram da se pohvalim da sam jedino ja shvatio doticnog gospodina. on je hteo da nam skrene paznju na skakavce, ove iz stranke u stranku ,iz vere u veru,a spominje nato zbog ovih iz drzavljanstva u drzavljanstvo. akad su u skupstini bogami ujedaju narocito preko cena i poreza. pokusajte da ga shvatite na takav nacin.nije smeo da to kaze otvoreno jel bi ga sigurno smenuli ipak je on iz drzavnog aparata.

 16. Mister No kaže:

  @ zorandjala 

  Ne znam na koga aludiraš konkretno .Preletača iz stranke u stranku ima koliko hoćeč.Nađe se i onih koji promene veru.Odricati se državljanstva ne moraš osim ako to okolnosti ne zahtevaju.Državljani Nemačke i Holandije ako dobro znam mogu imati samo jedno državljanstvo.Srbijanski političari poreklom iz Bosne i Hrvatske uglavnom imaju dva ili tri državljanstva i sa time ne krše ni jedan zakon.Meni je što se tiče tih stvari savest mirna.Katolik sam rođen u Srbiji.Imam srpsko,hrvatsko i mađarsko državljanstvo i sa time ne kršim ni jedan zakon.Član sam R&R ( rock and roll ) stranke , aktivista radikalno veselog pokreta ,,SVE BILO JE MUZIKA '' i volim stav ne diram Te, ne diraj me.Pozdrav svim ljudima dobre volje.:)

 17. zorandjala kaže:

   

  Mister No: @ zorandjala  Ne znam na koga aludiraš konkretno .Preletača iz stranke u stranku ima koliko hoćeč.Nađe se i onih koji promene veru.Odricati se državljanstva ne moraš osim ako to okolnosti ne zahtevaju.Državljani Nemačke i Holandije ako dobro znam mogu imati samo jedno državljanstvo.Srbijanski političari poreklom iz Bosne i Hrvatske uglavnom imaju dva ili tri državljanstva i sa time ne krše ni jedan zakon.Meni je što se tiče tih stvari savest mirna.Katolik sam rođen u Srbiji.Imam srpsko,hrvatsko i mađarsko državljanstvo i sa time ne kršim ni jedan zakon.Član sam R&R ( rock and roll ) stranke , aktivista radikalno veselog pokreta ,,SVE BILO JE MUZIKA '' i volim stav ne diram Te, ne diraj me.Pozdrav svim ljudima dobre volje.:)  

    NE JA GOSPODIN JE MISLIO NA SKUPSTINSKE POLITIGOLOGE.

 18. Mister No kaže:

  @zorandjala

  Aha,znači to je to.U redu,pozdrav !

 19. nn kaže:

  Ništa čudno.I JNA je bacala bojne otrove na Vukovar,zato tamo ima puno rakova svih fela….

 20. zorandjala kaže:

  ako je to tvrdnja onda je vrlo zanimljiva.

 21. stormwatch kaže:

  Jelte dico, a shta beshe ono o onim pricama nashih starih da su pre 60-70-80-100-120 godina kada se poseces jednostavno samo stavili zemlje na ranu i ona je zacilila? Te sam ja price toliko puta slusao da mi je evo iskreno i sada kad pisem malo dolazi lose. Tako sam cuo da su se na salashima lecili i problemi sa trecim krajnikom….dite se razboli…krajnik se zagnoji i samo mu dodje Braca i provrti par puta naprid nazad bocu od rakije po grlu da istiska gnoj, i ode gnoj ko hirurshkim putom odnesen…COVIK ZDRAV! 

   

  Tribalo bi mozhda napraviti taku neku enciklopediju lecenja u tim krajevima tamo, siguran sam da bi to bio jedan od hitova….samo ne znam u kojoj kategoriji.

OSTAVITE KOMENTAR