Parking brine o okolini

U prostorijama JKP “Parking” danas su dodeljene nagrade učenicima koji su napisali najbolje radove o planeti zemlji. Konkurs povodom 22. aprila, Dana planete zemlje, "Parking" je raspisao literalni konkurs pre više od mesec dana. Danas su učenicima i školama koji su predali najbolje radove uručene diplome i nagrade.
Priznanja su se delila u nekoliko kategorija. Stiglo je preko 100 radova. Najbolji su nagrađeni sadnicama, loptama, a pojedinim školama će se i farbati ograde, kao i školska igrališta.

Slika

JKP “Parking” ove godine je dodelio 20 nagrada u vidu sadnica i sportske opreme. Naredne godine očekuju da se odazove još više dece. Učenici su pisali o svojim ljubimcima, divljim životinjama, kao i o prirodi. Ideja je da se kod dece poveća ekološka svest i od malih nogu nauče kako da čuvaju okolinu, rekao je direktor pomenutog preduzeća Milorad Slijepčević.
– Podelili smo ukupno 50 sadnica za učenike, kao i škole. Pored toga, nagrađeni su dobili lopte, a kada se steknu uslovi ofarbaćemo i ograde i dvorišta u pojedinim školama – ističe Slijepčević.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

36 + = 40

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: