Parking tokom praznika

Javno komunalno preduzeće “Parking” obaveštava građane da se parking neće naplaćivati za vreme državnog praznika, u period od 26.04. do 29.04.2019. Reklamacije i blagajna preduzeća takođe neće raditi navedenim danima.

Redovna kontrola i naplata parkiranja počinje u utorak, 30. aprila 2019. godine.KOMENTARI

 1. Istina... kaže:

  Parking mesta su javni prostor, vlasnistvo gradjana a ne pojedinca, firme ili drzave. Familija je smislila da im preko komunistickih marioneta naplacuje koriscenje onoga sto je dzaba. Sad ce Agentura da me vredja jer im kvarim pokvareni biznis. Nikada nisam platio parkiranje, stite me Ustav i medjunarodno pravo.

 2. avet kaže:

  Da se BAŠ ne lažemo.
  Nije parkiranje u gradu BESPLATNO zbog nas samih građana i zbog toga što nas KAO JP Parking časti za praznike, već je parkiranje besplatno jer za vreme praznika nema ko da kontroliše ko, gde, kada i koliko parkira.
  Nisu u JP baš toliko gadljivi na pare onih malobrojnih građana koji će možda IPAK parkirali svoje vozilo, bez obzira što u gradu ništa ne radi, već jednostavno nema ko to sve da iskontroliše.

 3. Subotica moj grad kaže:

  Ni meni nije milo i drago sto moram da platim parking,ali onda se setim kako je bilo pre 25 godina kada se nije naplacivalo a bio je haos jer ljudi su nesavesni i bahati a i povrsine su bile manje uredjene,ovako je malo civilizovanije.

 4. Bartolomej kaže:

  Jjoooj Istina, pa ti si kao onaj Milan tarot. Najpametniji si. Svaka cast. Uz tebe smo.

 5. Sime kaže:

  Onaj komentator Istina garant ni ne vozi auto pa ni ne placa parking gde god da je u ovom svetu nasao boraviste. Komletna budala. I Istino nemoj da se vredjas, ovo nije vredjanje ovo je Istina. A kako sam kazes, istina boli.

 6. Istina... kaže:

  Pozdrav, “gospodo”, sa velike distance od vas. Placajte bezbroj izmisljenih nameta a Agentura neka vas pali kako je to “patriotski”, u “opstem” interesu, u “vasu” korist…

OSTAVITE KOMENTAR