Partizan nudi 200.000, Spartak traži 500.000 i dodaje: Može Ivanović i sa popustom, ali uz procente

Medijska informacija sledeće sadržine: Partizan je odvojio 200.000 evra i spremio se da taj novac u Suboticu pošalje uz zvaničnu ponudu za Spartakovog ponajboljeg igrača Đorđa Ivanovića. Reakcija iz bačkog kluba vrlo jasna: “Smešna suma”, kategorički će prvi čovek Spartak Ždrepčeve krvi Dragan Simović u intervjuu za Večernje novosti.

Decidirano dodaje: “Ivanovića ne dam bez 500.000”.

Spreman je doduše i na dogovor.
“Dobro, za Partizan bih mogao da smanjim tu cenu, jer je naš klub, ali uz neki procenat kada ode u inostranstvo. Videćemo kada sedneo za sto”, otvoreno će Simović, ove zime na slatkim mukama.

Blistava izdanja iz jesenjeg dela sezone logično su za posledicu imala i nikad veći broj ponuda za Spartakove igrače.
“Imamo ponudu za (štopera Aleksandra) Radovanovića od 150.000 evra, mi tražimo duplo više. Kiprani hoće (napadača Mileta) Savkovića za 100.000 evra, ne dolazi u obzir, njegova cena je 200.000 evra. Nećemo prodavati budzašto, jer nam je želja da,  ako možemo i ako nam se posreći, sauvamo treće mesto koje vodi u Evropu”, ističe Simović za Novosti.

Odlasci su neizbežni, ali prema njegovim rečima jedan do dva, jer nije cilj rasprodati celu ekipu.

 

mozzartsportKOMENTARI

 1. Goran kaže:

  Cuvajte igrace. Ako se u Evropi zaigra redovno bice svega i svacega.

 2. pepi kaže:

  Prodate najbolje necete bit ni medju 8 i onda borba za opstanak !!! Ogromnu gresku cete napravit .Bolje pojacajte srednji red i koji napadaca jos dovest i borit se za trece mesto .Ako odes u europu duplo ili vise cenu mozes dobit za igrace !!!!

 3. (ba)laban kaže:

  Koji bezobrazluk? Nude 200.000 koje bi da plate u neko dogledno vreme… ko zna kad… najverovatnije NIKAD. A posle će da ucenjuju igrača da mora na Kipar, u Kinu i slično, protiv svoje volje.

  Najbolje je za ovog momka da ode u neki evropski klub, što dalje od SMRDIJE, ili da nastavi da se kali u Spartaku, jedinom pristojnom klubu u ovoj državi u ovom trenutku.

 4. KuntaKinte kaže:

  A ja sam celo vreme mislio da je fudbal neka lepa sportska igra, gde puno ljudi brzo trči sa ciljem da bi ulovili jednu jedinu loptu, a kada loptu bilo ko od njih uhvati, onda se samo gleda da je se otarasi i što pre šutne što jače i da je zabije u neku tamo kapiju sa mrežom, kad ono u stvari nije to too.
  Sad sam napokon shvatio da je fudbal u stvari neka najobičnija trgovina muškim robljem koje igra ovu igru.

 5. jaca kaže:

  Koliko od tih para planirate da uložite u stadion ? O dinara kao i do sada ?

 6. ludak kaže:

  @ jaca

  Sto bi privatnik ulozio lovu u stadion kada je stadion gradski. Evo obecali su iz grada da ce obnavljati tribinu i da ce spiskati milione na to. A kome to treba? Kakvu koristi od toga ima Subotica? Zar ce se po tribini vezbati, trcati…? Treba uloziti u sportskuinfastrukturu ali onu koju ce imati korist gradjani i njihova deca u smislu rekreacije i sportskih aktivnosti. Kakve koristi imaju gradjani od fudbalske tribine?

OSTAVITE KOMENTAR