Partizan plaća Spartaku

Komisija za žalbe potvrdila je odluku prema kojoj Partizan mora da uplati 30 odsto Spartak Zlatibor vodi na ime transfera Predraga Mijića u Amkar. Žalba šampiona Srbije je odbijena kao neosnovana.

Odredbe ugovora nedvosmisleno su jasne, pa će kasa superligaša iz Subotice biti bogatija za fin dolarski iznos. Istovetnu odluku donela je i Arbitražna komisija, a ona je i konačna.

.

Jagodina je izgubila spor sa bivšim prvotimcem Milanom Bojovićem. Preinačena je i odluka Arbitražne komisije, pa će superligaš iz Pomoravlja sadašnjem golgeteru Vojvodine morati da plati 15.500 evra. Prema prvobitnoj odluci ukupan dug iznosio je 10.500, ali je Komisija za žalbe usvojila prigovor igrača i ocenila da je Jagodina, na pravno neutemeljen način, Bojoviću izrekla kaznu od 5.000 evra.

.

Dejan Nedić, bivši komesar za suđenje Srpske lige „Beograd”, tražio je pisano obaveštenje o pravnom leku, ali neće ga dobiti. Komisija je u obrazloženju istakla da na „pravosnažne odluke ne pišu pouke o pravnom leku, jer su konačne”.

.

Slučaj Aleksandra Kosorića, prvotimca Rada, koji je uložio žalbu na odluku Arbitražne komisije Super lige, biće predmet na narednim sednicama. Isto važi i za žalbu Vladimira Radivojevića. Član lučanske Mladosti obratio se Komisiji za žalbe, nezadovoljan odlukom Arbitražne komisije Prve lige.

.

Izvor: ŽurnlaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR