Pastor: Izađimo na referendum i zakružimo „da“

Predsednik Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodina, Ištvan Pastor, uoči sutrašnjeg Republičkog referendum radi potvrđivanja Akta o promeni Ustava Republike Srbije, pozvao je sve građane da izađu na biračka mesta i zamolio ih da glasaju za promenu Ustava.

„Ljubazno molim sve građane Republike Srbije koji imaju pravo glasa, da se koriste tim pravom, ja ću to svakako učiniti kao i uvek. Mislim da je ovaj sutrašnji dan veoma značajan, jer ćemo se izjašnjavati o promenama Ustava“, izjavio je Pastor za Tanjug.

„Molim građane da sutra, kada uzmu učešće u izjašnjavanju, glasaju za promenu Ustava i da podrže one predloge koji su definisani, jer nas to dovodi bliže do generalnog cilja, kako bi nam sudstvo bilo nezavisnije“, kazao je Pastor.

Takođe, kako ističe, to nam obezbeđuje da poštujemo obavezu koju smo sebi zadali u procesu pregovaranja sa Evropskom Unijom.

„Ova sutrašnja odluka je važna i jer ćemo praktično apsolvirati jednu od obaveza tog procesa priključivanja Srbije Evropskoj uniji, gde nam je svakako mesto“, naglasio je Pastor.

Predsednik Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodina, Ištvan Pastor, izaći će sutra na glasanje na biračko mesto u Nosi, u OŠ „Petefi Šandor“, u osam časova.

 

TanjugKOMENTARI

 1. Caru Carevo kaže:

  Jel ti to šef tako rekao?

 2. Petar G. kaže:

  ako ti tako kažeš szaz szazoleg zaokružiću NE !!!

 3. đeneš kaže:

  Pastoru trebalo je oduzeti diplomu i krivično ga goniti jer je kao predsednik Agencije za privatizaciju u Novom Sadu učestvovao u prodaju tuđih oduzetih imovina nakon II svetskog rat pod sloganom : ,bolje prodati te imovine makar za 1 marku nego vratiti pravim vlsnicima’.

 4. Anonimni kaže:

  Smeška se Pastor u nedelju dok iza paravana zaokružuje „ne“. Mada, on je uz svaku vlast, njemu je svejedno. Možda na proleće opet preko noći prelomi i potpiše novi koalicioni sporazum. On mu dođe nešto kao noćna mora onih koji bi da ostanu na vlasti na lokalu. Svi ga vole.

 5. Miklos kaže:

  Pastore isti si ko Jozef Kasa

 6. Jozefina kaže:

  Kratko i jasno SRAM DA GA BUDE

OSTAVITE KOMENTAR

6 + = 13

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: