Patria i Prezident pod stečajem

Stečajni postupci za imovinu narkobosa Darka Šarića u Subotici i na Paliću su u toku. Devetog septembra održano ročiste za pokretanje stečajnog postupka za hotele “Patria” u Subotici i “Prezident” na Paliću, zatim “Bečki restoran” i firmu u Čantaviru. Oštećena strana je podnela žalbu na odluku suda o pokretanju stečaja. Svim oduzetim hotelima i restoranima raspolaže Direkcija za upravljanje oduzetom imovinom Ministarstva pravde. Kako nezvančcno saznajemo, prvobitni plan bio je da upravljanje hotelima preuzme preduzeće “Park Palić”, ali zbog duga i hipoteke nad imovinom na kraju ipak je pokrenut stečajni postupak zbog dugovanja.
– Ove godine u Subotici je pokrenut 41 stečajni postupak. U odnosu na prošlu godinu povećan je broj stečajnih postupaka i očekuje da do kraja godine bude više predmeta u odnosu na raniji period- rekla je predsednica Privrednog suda, Ilona Stajić.

Slika
Hotel Patria

Slika
Hotel PrezidentKOMENTARI

 1. Markes kaže:

  Da li se meni cini ili se potpuno logicno moze povuci paralela izmedju ovih hotela i Fidelinke. Jednak recept se koristi. "Nepoznati" vlasnici kupuju preduzeca i stavljaju ih pod hipoteku, zaduzuju se, peru pare i izvlace ih u inostranstvo. Razlika je ta sto je Saric izgleda nekome sta na zulj pa je postao poznat.

 2. bezglavi kaže:

  Ima li nesto sto nije u stecaju. Dodjose nam glave ovi evropejci.

 3. suboticanka kaže:

  pogledaj u onoj vesti o cudovistu Nesi !

 4. Filip kaže:

  poslodavci=mafijasi, srbija=banana drzava

OSTAVITE KOMENTAR

9 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: