Pazi glavu!

Svakodnevne kiše tokom maja dosadile su svima, a osim što su natopile zemlju, pokvasile su i neke od starih fadada. U ovakvim danima ornamenti sa Subotičkih palata znaju da popuste pred silom gravitacije. Jedan dobar komad koji je tresnuo u samom centru grada, na sreću, nije nikome pao na glavu. Da do toga ne dođe, najbolje je držati se spoljne strane trotoara.KOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Ništa novo – ako malo prošetate samo najužim centrom videćete barem svaku treću fasadu koja je zrela za restauraiju, a krovove i oluke gde raste drveće da i ne pominjem – inače fasade propadaju najčešće zbog zapušenih oluka i neodržavanog krova.
  Osvrnite se malo oko sebe i videćete da šetnja u gradu mora biti spoljnom stranom trotoara na većini mesta – možda lokalna vlast voli rustičnu atmosferu?

 2. ffilozoff kaže:

  Zuti su i fasade radili!!! A OVI ni jednu… Jedino sto su uradili,preselili su se u zatvor…ustvari u oronulu zgradu zatvora…

 3. Istina... kaže:

  Pre nekih petnaestak godina zapazio sam da se grad urušava. Govorio sam i pisao o tome ali su mi se smejali. Tada sam “grad” krstio u Novu Atlantidu i prorekao da će nestati u ruševinama. Ne volim što vidim dalje od drugih i što sam uvek u pravu, volim što sam otišao. Ne verujem da će komentar biti objavljen.

 4. Realan kaže:

  Crnogorska g…. zaposela Suboticu i urušavaju je svakim danom.

 5. drug Bajić metač tavana z'Đurđina kaže:

  Kulaci su uništili Suboticu.Radnička klasa i proleteri su je gradili a paori uništavali jer su sebični i gramzivi.

 6. Istina... kaže:

  @drug Bajić metač tavana z’Đurđina

  Radnička klasa je rob njihovih vlasnika, a proleteri su od vlasnika opljačkani bednici neimaštinom ucenjeni da robuju. “Paori” su vlasnici svoje zemlje i od nje mogu da žive, ali vlasnicima radnika to ne odgovara. Sve si “slučajno” pobrkao. I zaboravio si da za neprijatelje upotrebiš standardni naziv buržoazija, očito nisi dobro savladao gradivo. Ne verujem da će ovaj komentar biti objavljen.

 7. gligorije kaže:

  Istina…baba Vanga.

OSTAVITE KOMENTAR