Pažnja! Nejasna raskrsnica u Kireškoj

Već nekoliko dana vozači ostaju zbunjeni idući Kireškom u pravcu novog kružnog toka. Kireški put, prav kao strela, do juče je imao pravo prvenstva celom svojom dužinom, što je logično jer ga ni jedna druga ulica ne preseca. Sada, na mestu gde se završava Banijska, u Kireškoj je postavljen znak „nailazak na put sa pravom prvenstva prolaza“.

 Od strane Banijske nema drugog znaka i ova nova promena prava prvenstva pomalo proizvodi konfuziju ali i dovodi u opasnost učesnike u saobraćaju jer oni koji tuda često prolaze, voze po navici. Novi znak je manjih dimenzija od dosadašnjih.

.

Još jedna tačka predstavlja potencijalnu opasnost za vozače. Na mestu gde pruga prelazi preko Senćanskog puta u pravcu autoputa (kod ciglane), postoji automatska rampa ali se ona često ne spušta (još od letos). Bezbednost na tom mestu je u rukama vozovođa koji se tu zaustavljaju i daju zvučni signal , a vozači motornih vozila u neverici gledaju da rampa i dalje stoji gore .KOMENTARI

 1. amacak kaže:

  Nekoliko nedelja a ne dana.

 2. dasHHa kaže:

  Izmisljaju neke nove propise i pravila regulacije saobracaja na raskrsnici ili se neko gadno zaje*ao kod postavljanja,mozda popio 2-3 vise. Mogao bi lako nekog na dusi da nosi ako se dogodi tragedija!!?? Ovaj znak nema smisla i dvosmislen je jw=er nema dodatnu tablu sa pruzanjem puta sa prvenstvom… Ocekujem da sutra Darko Antelj objasni pravila i propise regulacije saobracaja na subotickim raskrsnicama!!

 3. bro kaže:

  Nije ovo nista strasno, desilo se ovo i u Teslinoj u pocetku dok nisu ispravili samo bojim se da ce ovo neko ispraviti nego ce ostati ovako jos neko duze vreme. Ovo je sasvim normalno za nasu drzavu, sve se radi ofrlje, sta ocekujete! Da ovde ima organizacije i odgovornosti bilo bi i manje problema a ovako, onaj ko je stavio znak, nece odgovarati za to uopste tako da je sve cool ovako kako stoji. Mi koji prolazimo ovde bar 4x na dan ce da kocimo i stajemo nepotrebno iz dana u dan a znak ce da stoji i stoji i stoji. SVAKO ko dolazi iz Banijske svakako mora da stane na toj raskrsnici kako bi isao levo ili desno jer pravo ce da ide manje od 1% vozaca koji stanuje u nastavku Banijske koja jos nije ni izbetonirana. Ovako, imate situaciju na raskrsnici, dodjete autom i svi stoje… strasno!

 4. moj do moga kaže:

  sve je vezano za ovaj put i kruzni tok moj do moga.. nista tu nema veze sa vezom pocev od ovog znaka pa do kruznog toka gde se ulazi i izlazi ko kako stigne, pesaci imaju pesacki al pravo u blato staze nema, kod glassera je nekad nemoguce ni sici ni popeti se na asfalt sa sporednog puta jer sleperi sa autima zauzmu i put i oko puta kao da je parking.. oko ponoci kad se istovaraju auta ima ih na sve strane.. kod ulaska na taj plac jos i histerisu kad auta koja imaju prvenstvo hoce da prodju pa se mora ici okolo naokolo jer naravno niko nece da se pomeri.. cim nije asfaltirano oni tu put ni nevide pa staju kako hoce ..jednom recju katastrofa

 5. moj do moga kaže:

  i da nezaboravimo mocnu baru koja se sad polako al sigurno seli na drugu stranu. posle prve jace kise voda pliva na sve strane cak se i tucanik kom su se svi obradovali posto asfalta nece ocigledno biti skoro ni nevidi od vode.. al su ga opravili svaka im cast!!! nek su resili problem biciklista i pesaka da se povezu sa servo mihalja bilo je boze pomozi dok je suvo al sad eto nas na pocetku i sreca pa valjda nisu svi bacili cizme do kolena posto ljudi moji uskoro.. tuda vise neces moci..

OSTAVITE KOMENTAR