Pet golova na Spartaku

Napredak je ušao u ovu utakmicu prilično mlitavo. Osetili su to subotički plavo beli i odmah pritisli. Dobar početak je urodio plodom već u 13. minutu. Torbica iz slobodnog udarca centrira pred gol, Nosković glavom menja pravac lopti i ona odlazi tamo gde treba 1:0!

Ponovila se malo kasnije slična situacija ali je sudija poništio Spartakov gol.

Zato u 35. minutu stiže drugi . Vladimir Kovačević posle kornera tuče glavom, golman pravi paradu ali Torbica ponovo gađa Kovačevića u glavu i lopta prolazi 2 : 0 !

Tada u tim Napretka ulaze dva rezervna igrača i sa dva crnca tu je bolja igra gostiju. Najpre su iz penala smanjili (40. min) a onda i izjednačili (54. min).

Sudija   %#$*#*#% !

Oblaci su počeli da se navlače iznad Šandorske bare. Imali su Crveni i svoju šansu za vođstvo ali je tas pretegao na stranu Plavih. Posle nekoliko nespretnih pokušaja Džugurdića sa desne strane, jedan centaršut po zemlji mu je prošao do Noskovića. Noske „ljukav ko ljisica“ propušta tu loptu da bi ona stigla do Dina Šarca koji je u boljem položaju. Dino sa dva metra trese mrežu i donosi Spartaku tri boda kada su mu najpotrebniji.

SPARTAK – NAPREDAK   3: 2

SPARTAK:Aleksić , Farkaš, Torbica, Radović, Šarac, Milošević, Antonić, Puškarić, Mrkela, Vladimir Kovačević i Nosković

(igrali još : Džugurdić, Trivunović i Milić)

U sredu se igra kup a sledeće subote Spartak je gost Crvenoj zvezdi na Marakani

 KOMENTARI

  1. stormwatch kaže:

    ZVEZD PADA! Napred SPARTAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVITE KOMENTAR