PGS: Gradonačelnik u ilegali

Zašto je gradonačelnik prešao u ilegalu? Građani očekuju objašnjenje.

Iako je već godinu dana na vlasti, građani još uvek čekaju da gradonačelnik iznese plan i program rada koji će se realizovati u toku njegovog mandata.

pokret_za_gradjansku_suboticu

Gde su gradonačelnikovi kvartalni i godišnji izveštaji o rezultatima rada, o uspesima (ili neuspesima) gradonačelnika i njegovog tima?

Pokret za građansku Suboticu se nada da će sa najavljenim povećanjem broja savetnika u kabinetu gradonačelnika doći do pozitivnog pomaka u radu gradske vlasti.

Gde su konferencije za medije na kojima bi gradonačelnik obrazložio rezultate svoga rada? Da li će aktuelni gradonačelnik  (i)kada odgovarati na pitanja gradjana?

Građani imaju pravao da dobiju pouzdanu i blagovremenu informaciju o svim dešavanjima u gradu direktno od gradonačenika. Građani očekuju efikasniji rad stručnih službi gradske uprave, kvalitetniji rad javnih preduzeća, bolju čistoću u gradu, bolji javni prevoz… Građani su očekivali i kompletno rešavanje problema zelene fontane, a dobili su samo nove fosne.

Pokret za građansku Suboticu postavlja pitanje: – Zašto se sednice Skupštine grada održavaju veoma retko (za pola godine održane su samo dve sednice)?

Pozivamo gradonačelnika da prekine ćutanje i boravak u ilegali, da se pojavi pred građanima Subotice i da da odgovore na pitanja koja su od interesa za stanovnike našeg grada. To je jedini način da povrati poverenje Subotičana.

Sva ova pitanja zahtevaju hitan odgovor aktuelnog gradonačelnika.

Odbornička grupa Pokreta za građansku SuboticuKOMENTARI

 1. Sofija Lukic kaže:

  Pogresna slika! Naime, odbornica poznata pod pseudonimom Barbi je presla u poziciju!

 2. weng chun kaže:

  ovaj ex grdpnacelnik bio dz… sa slike.

 3. Novica kaže:

  A Gđe je ken,za barbiku znamo da je posla u zaborav

 4. skandal majstor kaže:

  @Sofija Lukic

  Nije istina da je pogrešna slika! Slika je odlična! Upravo je ova slika dokaz protivprirodnog bluda naše priučene političarke Josipe Ivanković koja ima stomak i obraz za sve i koja zarad svog ličnog interesa obmanjuje javnost već duži period. Ovo je dokaz našeg sramotnog sistema koji dozvoljava političarima da menjaju stranke brže nego novinari poslednje ažurne slike sa njihovih konferencija za štampu. Na slici sa konferencije u prilogu Josipa je poprilično napadala trenutnu vlast sa SNS na čelu, dok je vest neposredno pre ove, a koja je vezana za finansijere kampanje SNS, uprava ta Josipa na spisku donatora SNS-a sa neto iznosom donacije 40.000 dinara tj.jednom prosečnom platom poštenog radnika.

 5. Mirjana kaže:

  Bruka ko nam vodi grad,a posebno JKP .

 6. Slobo kaže:

  Kada porastem bicu … Laban.

 7. Iva kaže:

  Grad ne vodi niko, što se po kvalitetu života u njemu i svakodnevnom odlasku mladih najbolje vidi. Oni koji bi trebali da ga vode, vode, međutim, neke njima važne bitke, neke svoje ujdurme i poslove.

  Prosto su simpatični što se i ne trude da se predstave stručnim, kreativnim i inventivnim, već najogoljenije pokazuju da im je lični interes jedini motiv, a opšte dibro nepoznat pojam.

 8. Marin kaže:

  Zanimljivo je uporediti iz kakve zabiti i s koliko najlon kesa nam je rukovodstvo stiglo, a kakav je grad Subotica bila tada, sa njihovim materijalnim stanjem sada i situacijom u Subotici danas.

  Da bi oni postali što jesu, Subotica je morala da izgubi mnogo i materijalno i duhovno i na sve načine.

  A dokle će Subotica propadati, a pojedinci profitirati od nas zavisi.

 9. bac Vranje kaže:

  Pa kakve izvestaje ocekivati kad nista nije uradjeno, kako da zakaze konferenciju kad nema jos novih 10 savetnika da ga savetuju sta treba da se uradi ???

 10. Afet kaže:

  Znate sta bi im ja odg pgsu sta vas briga!!!

 11. Veki kaže:

  @slobo
  Ti si Slobo nije ti dovoljno

 12. pista kaže:

  Pa nema sta da se cudite covek ne zna 5 recenica da sroci / mozda mu zato trebaju ovi novi savetnici… kazu neki njegovi – nekada drugari – da je bio rodjen za prvobitnu struku u kojoj je poceo raditi u Subotici. A sto se tice pitanja da li je u ilegali? Mislim da nije… verovatno obilazi gradiliste ili neke nekretnine na crnogorskom primorju… letuje covek.

 13. Mister No kaže:

  Pojedinci sa slike su podržali naprednjake na izborima,możda se varam.

OSTAVITE KOMENTAR