Pijani pacijent napao ekipu hitne pomoći

Tokom prošle nedelje, lekarska ekipa hitne pomoći napadnuta je tokom intervencije na terenu. Pacijent je bio upućen u Opštu bolnicu zbog akutno napitog stanja. Lekar ekipe nije dozvolio da sa njima ide i pratnja koja je takođe bila pod dejstvom alkohola, te je nezadovoljni pacijent, nakon što je nasrnuo na ekipu, izašao iz saniteta, polomio retrovizor i oštetio registarske tablice vozila.

 

Ovo je drugi put da nezadovoljni pacijent oštećuje sanitetsko vozilo. Pored materijalne štete na vozilu, dodatno opterećenje predstavlja činjenica da vozilo mora na popravku i da u tom periodu nije na raspolaganju službi, navode iz Hitne pomoći. Vozila saniteta ukupno mesečno pređu 65 hiljada kilometara.

 

hitna pomoc

Radio SuboticaKOMENTARI

 1. Pametnjaković kaže:

  "Vozila saniteta ukupno mesečno pređu 65 hiljada kilometara."

   

  Koja je ovo opet informacija, koja nam u stvari ništa ne govori.

  Da li je u pitanju više vozila, ili je u pitanju samo jedno vozilo.

  Ako je jedno vozilo u pitanju, to je po meni fizički nemoguće.

  65.000 km mesečno podeljeno sa 30 dana je 2167 km na dan, a to bi značilo da pošto u danu ima 24 časa, oko 22 sata ovo vozilo ide 100km/sat da bi postigao ovu kilometražu.

  Sigurno nije jedno vozilo u pitanju, ali onda napišite punu informaciju o broju vozila i ljudstvu koje ostvaruju ovaj učinak, jer ovo nije neka informacija na osnovu koje bi dobili neku realnu sliku o angažovanju ekipe hitne pomoći. 

 2. subotičanin kaže:

  Baš si PAMETNJAKOVIĆ , lepo piše

  " Vozila saniteta ukupno mesečno pređu 65 hiljada kilometara. "

 3. Anonimni kaže:

  @subotičanin

  "Baš si PAMETNJAKOVIĆ , lepo piše

  " Vozila saniteta ukupno mesečno pređu 65 hiljada kilometara. ""

   

  Sad po tebi da li je to malo kilometara, puno kilometara ili je to realno za potrebe naše opštine koje pokriva služba hitne pomoći?

  I kakve veze ima koliko ukupno kilometara pređu sva sanitetska vozila sa vešću da su neki pijanci oštetili jedno sanitetsko vozilo???

  Ako su već dodali ovu poslednju rečenicu, koja uopšte nema nikakve veze sa pijancima.

   

 4. blejac kaže:

  haaha kakav burazer 🙂

 5. Lajčo kaže:

  Pametnjaković, pijan si bolje ne lupetaj

 6. Nikola kaže:

  Pametnjakovicu, cuo si ti onu pesmo od Djordja Balazevica    Gedoooo gluperdooooo!!!!!!!

 7. zorandjala kaže:

  Ima i pametnjakovic pravo jel ako pokazujemo efikasnost saniteta pokazatelj sigurno nije predjeni kilometar nego broj intervencija i spasenih zivota jer nije sve jedno jedan izlazak od 200km ili 20 po 10km.Nikola sto se pesme tice nje se sada stidi i autor ,to je iz ciklusa kada se udvarao hrvatima i na sva usta hvalio srbe iz uze srbije.

 8. Suboticanin 2 kaže:

   Dok ne pocnu kaznjavati ovakve nasrtaje na sluzbena lica,nece se stvari promeniti…

   

 9. pravdoljub kaže:

  Pijani pacijent? Pa ako je pijan i ako je zbog toga pozvano vozilo SHMP sa ekipom, onda je neizbezna asistencja policije koja je duzna da izidje na lice mesta i isto obezbedjuje dok se pacijent bezbedno ne odveze sa lica mesta, ukoliko je nasilan onda se vozi policijskim vozilom. Cudi me da su uopste i izlazili bez policije..I tako to ide. Jedni umiru zbog neazurnosti SHMP, dok drugi bez povoda lome i razbijaju " Lekar ekipe nije dozvolio da sa njima ide i pratnja koja je takođe bila pod dejstvom alkohola", ova me recenica tako podseca na grupe koje se ne razdvajaju nikada, vecito se tuku,kradu,otimaju dok sa druge strane niko im nista nemoze. Da ti nisu pristigli readmisijom?

OSTAVITE KOMENTAR