Plaćeni ubica iz Subotice

Pripadnici MUP-a identifikovali su muškarca koji je juče na Banovom brdu hladnokrvno ubio Nebojšu M.

Reč je o Subotičaninu Der Čabi (38), za kojim je u toku opsežna potraga širom Srbije, tvrdi Blic.

Sve policijske jedinice su na nogama i pretresaju brojne lokacije u potrazi za Čabom, dok se nadgledaju i svi granični prelazi u potrazi za osumnjičenim.

Podsetimo, trenutak kada Čaba puca u Markovića ispred njegove kuće zabeležile su i nadzorne kamere iz doma žrtve.

Kako piše novosadski Dnevnik, reč je o plaćenom ubici koji je 2004. godine priznao da je ubio novosadskog kriminalca Branislava Jelačića. Tom ubistvu je prethodio sukob oko uticaja na novosadskom narko-tržištu.

Der je iz revolvera ispalio četiri metka u Jelačića u restoranu “Marina” i pobegao biciklom sa lica mesta. Osuđen je na 15 godina zatvora zbog teškog ubistva.

Inače, zanimljivo je da je on već 2017. godine bio na slobodi, jer je u Sarajevu uhapšen jer je priznao da je došao u ovaj grad da izvrši ubistvo. Nije otkriveno koga je trebalo da likvidira, kao ni ko je naručilac.

 

Srbja danas, Blic, KurirKOMENTARI

 1. ludom radovanje kaže:

  Interesantno da se u ovom slučaju objavljuje ime a u drugim slučajevima samo inicijali. Ne zameram što su sad objavili već zameram kada ne objave.

 2. gligorije kaže:

  vidi covece sta radi nas Cantavirac…

 3. adkersu kaže:

  Svojevrsni higijeničar. Uklanja nagomilano đubre iz društva.

 4. saša kaže:

  @adkersu
  Kakav neljudski komentar. Stidiš li ga se bar malo? Inače ubijeni nije bio nikakvo đubre kako ti reče već miran porodična čovek koji je najverovatnije greškom ubijen.

 5. Istina... kaže:

  Što više negativnih informacija, što više! To je osnov destrukcije ljudi. Dragi građani, vaši strani “prijatelji” rade za “vas”. Samo “napredno”!

 6. Janos kaže:

  Nista cudno za Suboticu,pa ovde se sve zna ko skim kafu pije i dr…tako ako drzava misli da se obracuna sa ovakvim stvarima treba da pocisti sljam koji se nakupio u nasem gradu.Dana radnog staza nemaju,nigde ne rade a imaju milione.

 7. pajo kaže:

  Naopako ime ubijenog se neobjavljuje a ubice da?Sta sada se stiti identitet ubijenog dog se ne utvri na kraju postupka da je ubijen?ILI sta?Ne sme se ko je ubijen radi istrage?

 8. Megille kaže:

  @ Istina…: Mislim da sam u svom komentaru već jedanput napisao ,pa ću ovom prilikom ponoviti: ‘Subotica je kosmička crna rupa’…nema tu spasa ,niti pomoći…kako ti veliš ‘ Atlandita polako tone ‘…

OSTAVITE KOMENTAR