Platili izgradnju puta i kanalizace, a ništa nije izgrađeno

Stanovnici ulica Bajmočka i Servo Mihalja okupili su se kako bi protestvovali, jer im nije izgrađen put i kanalizaciona mreže. Proteklih godina plaćali su izgradnju kanalizacije i dobijali priznanice za uplaćen novac, ali kanalizacija nikada nije izgrađena!

Slika

Desanka Ivković kaže da kada su jače padavine njihova ulica liči na reku, podrumi su poplavljeni, a septičke jame se prelivaju. Stanovnici pomenutih ulica, ali i okolnih se pitaju gde je završio njihov novac i da li su od tog novca izgradjene neke druge ulice.

Meštani su svake dve godine pisali peticije i sakupili preko 100 potpisa da se izgradi put i kanalizacija, ali ni dan danas ne znaju gde su njuhove peticije završile. Sve su uredno predali mesnoj zajednici.
Navodno, jedan od stanovnika nije dao da kanalizacija prođe pored njegove kuće.
– To nije tačno. Nikada me nisu pitali. Naravno da želim da se izgradi i put i kanalizacija. Bio sam u Zavodu za urbanizam i tamo su mi rekli da treba da se odreknem dela svoj ispred kuće i ja sam pocepao taj ugovor. Zašto bih se odricao, kada sam platio?- objašnjava Savo Bojanić.

U Mesnoj zajednici "Željezničko naselje" kažu da se do sada nije mogla izgraditi kanalizacije, jer prvo treba da se izgradi Kolektor 7. Vodovod je ove godine najavio izgradnju kolektora 7. Ukoliko se ubrzo ne pronađe rešenje građani će da podnesu krivičnu prijavu protiv N.N. lica, koja su proteklih godina sakupljala novac za izgradnju komunalne infrastrukture, a ništa nije urađeno. Meštani su rešeni da “stvar isteraju do kraja” i da neko odgovara za štetu koja im je naneta.KOMENTARI

 1. djomla kaže:

  Karajem oktorba meseca prethodne godine, predstavnici mesnih zajednica Železničko naselje, Makova sedmica i Kertvaroš su podneli zahtev za izgradnju pomenutog kolekotra 7.

  viewtopic.php?f=29&t=2290

 2. fishee kaže:

  Stanujem u Jasenovackoj ulici na Bajskom putu…ova slika sto sam video je milina nasprem Jasenovacke ulice kod nas je ratno stanje, kolima ne moze se preci ni slucajno…naravno i tu je vec placena i asfalt i kanalizacija…mozda vec 2 puta. nazalost zbog visokih podvodnih voda septicke jame svake nedelje treba da praznimo u podrumima stoji voda…itd. samo kanalizacija bi pomogla…ako poznajete boga pomagajte …
  nazalost nemamo nikoga poznatog(politicko lice) pa mislim da ne ce biti ni sredjeno sledecih 10 god….puno srece ljudima iz Bajmotcke i okoline…sretnu novu godinu svima

 3. kosarka kaže:

  predlazem da se u gradu fotografisu i realnosti kao sto su blatnjave ulice,razbacani kontejneri gde besjucnici traze hranu,prikazite i sliku subotice koja je u pravom svetlu,nemojte samo fotografisati glamur,.nebezite od realnosti.

 4. djomla kaže:

  Postavljali tekstove na ovakve teme, ali toga toliko ima da kada bi sve to slikali i postavljali, sajt bi se pretvorio u mracnu stranu Subotice.

  Peščana plaža centar jezerskog turizma (?!)

  Doterivanje ulica pred zimu

  Palić pod vodom

 5. fishee kaže:

  Jasenovacka

  Slika

  Slika

 6. djomla kaže:

  Ferenca Ibolje,

  slika nase sugradjanke na facebooku.

  Slika

 7. pera kaže:

  Gradski oci su gluvi a gradjani su sa pravom ogorceni. Dokle?

 8. ace.p kaže:

  Nije ovo nista u bajmockoj ajd nek neko proseta Partizanskih baza od Kireske do Servo Mihalja..zajedno sa decom koja tu prolaze da bi dosli do skole Majsanski put da vide kako je to lep prizor volela bi da vidim da njihova deca idu tuda i plivaju do kolena…kod njih crpe septicku a taj isti sa cisternom pravi kratere pored kuca i siri put jos malo u sobe ce da udje uskoro jer je prazni na sred livade kod Kireske…

 9. bata granata kaže:

  Ljudi, ajte nemojte se lagati, nemojmo da se lazemo, te slike su photoshop!! Modest, Oliver i Igor su ovaj problem vec davno resili!! DG gradnja gradi nonstop!

 10. Gost kaže:

  Al je neko ovde opterecen Dulicima. Opusti se covece.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 76 = 80

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: