Plato dr. Zorana Đinđića, druga faza

Na opšte iznenađenje mnogih, danas su radnici Vojputa (Sombor putevi) nastavili sa radovima na platou dr. Zorana Điniđića. U pitanju je druga i poslednja faza radova, koja obuhvata popločavanje dela plato, izgradnju fontane, postavljanje klupa i drugog urbanog mobilijara. U Direkciji objašnjavaju da bi radovi trebalo da budu završeni za tri meseca. U Direkciji ističu da razlog zbog čega se toliko čekalo na nastavak radova je nedostatak novca i da je Fond za kapitalna ulaganja AP Vojvodine uplatio 17 miliona dinara za nastavak radova. Idejno rešenje za izgradnju platoa dr Zoranu Đinđiću predstavljeno je 13. marta 2007. godine i tada je rečeno da će da se spoji moderno i istorijsko nasleđe Subotice.

Zatečeni radovi
Slika

Slika

Slika

Budući izgled platoa sa strane Korzoa
Slika

Budući izgled plato gledano iz Nušićeve ulice
SlikaKOMENTARI

 1. coyote kaže:

  Tri godine se gradi?!? Puno za jedan plato. A tek cena.

 2. mateus kaže:

  Fond za kapitalna ulaganja AP Vojvodine je najveca katastrofa a ulaze se u svasta i sve razvlace godinama, gospodo zavrsite bazen

 3. Markes kaže:

  Ako me pamcenje dobro služi, mislim da je ukupna cena ovog platoa oko 37 miliona. U pravu ste, sto je monog, mnogo je.

  A taj fond za kapitalna ulaganje ulaze u sve samo ne u kapitalne projekte. Sem bazena, nijedan drugi kapitalni projekat nisu finasirali.

 4. mateus kaže:

  A izgleda kapitalne investicije i ne placaju jer sam cuo da izvodac se povlaci sa posla a jos je gradski menadzer rekao da ce bazen biti gotov ove godine!

 5. Markes kaže:

  Ostadose bazeni i za sledecu deceniju. :hi:

OSTAVITE KOMENTAR

4 + 6 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: