Plavi golubovi na trgu

U petak 16.09.2011. sa početkom u 18 časova , kod spomenika Cara Jovana Nenada  će biti organizovana  promocija Fudbalskog Kluba “Spartak Zlatibor voda”.

“Promovisaćemo školu fudbala, deliti flajere i kataloge o FK Spartak Zlatibor voda. Na samo dešavanje doći će i neki članovi prvog tima, kao i veterani kluba. Priređujemo i iznenađenja za naše sugrađane. Cilj akcije je popularizacija kluba i fudbala uopšte. Na samom dešavanju održaćemo i mini press konferenciju.

.

Biće ovo ujedno poziv sugrađanima da dođu u što većem broju na Gradski stadion u subotu 17.09. kada od 16.30h igramo protiv Slobode Sevojno Point, bitnu utakmicu. Želimo da nastavimo sa dobrim igrama i rezultatima koje smo zarctali na početku sezone, uz Vašu pomoć biće  nam lakše doći do nove pobede.”KOMENTARI

 1. Sasha kaže:

  BRAVO! Konacno da se pokrenemo sa mrtve tacke…nadam se da je ovo samo pocetak i da ce se nastaviti sa slicnim akcijama i promocijom FK Spartaka!
  …i da, hocemo dresove, salove i majice! 🙂
  Stvarno bih hteo da imam dres i sal, ali nazalost nemam gde da kupim!

 2. Anonimni kaže:

  Onaj ko bude prisutan, ja nazalost nemogu, neka postavi pitanje sta je sa rekonstrukcijom gradskog stadiona i zasto se stadioni svuda grade osim u Subotici. U vezi sa tim treba ih pitati koji je motiv suboticke publike da podrzava Spartak kad ce se eventualne evropske utakmice igrati u Novom Sadu ili Beogradu!?

 3. Anonimni kaže:

  Motiv suboticke publike je ljubav prema Spartaku koja je bezuslovna i vecna !

 4. Anonimni kaže:

  Lepo receno, znaci svi stadioni neka se grade osim subotickog a oni koji su trebali da ga izgrade nek bezuslovno i vecno budu na vlasti…..

 5. Anonimni kaže:

  Ko će da napravi stadion,o čemu vi pričate?????????

 6. BMSU kaže:

  Suboticoooo budi seeee……….SVI NA SEVER !!! ZA SVOJ KLUB ZA SVOJ GRAD DODJI I NAVIJAJ !!!! BMSU

 7. Anonimni kaže:

  Subotica navija za Liverpool!!!

  YNWA

 8. Ironija kaže:

  @BMSU

  Kada svojim grafitima ne biste uništavali grad koji volim, možda bih i razmislio o vašem pozivu.

  Licemerno je da grafitima uništavati grad i pozivati sugrađane da navijaju za svoj grad.

 9. Anonimni kaže:

  Stadion treba da naprave oni koji su to obecavali, naprosto to mora da uradi drzava kao sto to cini u svim gradovima u Srbiji izuzev Subotice… Ako kazu da nisu to obecali nek se povuku i postave one koji ce to uciniti, nebitno je. Subotica treba da ima normalan stadion a ne da se neko tamo cudi kao da je to osmo svetsko cudo u 2011 godini…..

 10. bmsu mali bajmok kaže:

  pitajte Nemanju Simovica de su pare za stadio sto je obecao..!!!

OSTAVITE KOMENTAR