Pljačka pošte u Novom Žedniku

U četvrtak ujutro opljačkana je pošta u Novom Žedniku. Za sada nepoznato lice uz pretnju oružjem maskiran je ušao u objekat i od radnika pošte odneo nekoliko stotina hiljada dinara. O događaju policija se nije oglasila saopštenjem.
Da podsetimo, 29. aprila prošle godine opljačka je pošta na Paliću. Nepoznati počinilac maskiran uz pretnju pištoljem, iz Pošte na Paliću odneo oko milion dinara. To je druga pljačka pošte na Paliću, 2010. godine, a peta pljačka pošte u Subotici. U tom periodu prošle godine usledio je niz pljački pošte, a opljačkane si u dve filijale Vojvođanske banke. Za pljačku filijale Vojvođanske banke u centru četiri lica su prošle nedelje uhapšena.

Slika

Pošta kod Senćanske crkve, na adresi Braće Radić 83 opljačkana je 13. marta 2010.godine oko 15 časova. Tada su dva nepoznata razbojnika ušla u poštu i odnela veću količinu novca. Procenjuje se da je bilo više od 200.000 dinara, ali niko sa sigurnošću ne može da kaže koliko su razbojnici odneli novca. Drugog marta opljačkana je Pošta na Paliću i za sada nepoznati počinilac je odneo oko milion dinara.
Zatim, 14. januara 2010.opljačkana je Pošta pored Gerontološkog centra, kada je nepoznati počinilac uz pretnju iz Pošte odneo oko 250 hiljada dinara. Šestog januara 2010. opljačkana je pošta na Prozivci, kada je odneto milion dinara.KOMENTARI

 1. g4s kaže:

  niko sa sigurnocsu ne moze reci koliko je novca odneto!
  pa kako vas nije sramota lopovi jedni!
  jel to tezga ili ozbiljna finansijska organizacija!?
  poste su vam ko trafike u kojima kao da se prodaju tikve!normalno da ce da vam rade poste kad kao da tezgarite sa novcem bez ikakvog organizovanog bezbedonosnog rada!
  ako ako,neka i narod malo pljacka a ne samo narod da bude peljesen…
  dokaz je da ste nesposobni i sve dok se ovo desava treba da znate da je narod korak ispred vas i da mogu da vas jeb…
  i majmun bih posle toliko slucajeva zauzeo gard i bolju organizaciju e ne bi se naguzio i rekao nemojte!
  …oko dva miliona dinara…hehe ima da vas rade jos oko 20/30 puta
  bravo ko god da je jer vecih lopova od vas nema
  DRZAVA JE SEBI NAJVECI DRZAVNI NEPRIJATELJ,zato slobodno se sluzite ljudi jer to je nista naspram toga koliko se uzima od vas po svim zakonima kajmakcarenja!
  sto volim 🙂 sto vas rade

OSTAVITE KOMENTAR

8 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: